Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Vaslui și-a ucis soțul, după o ceartă de la schimbarea scutecului. L-a înjunghiat, apoi a spus că bărbatul s-a sinucis

Incident şocant în Vaslui. O tânără de 21 de ani este cercetată pentru că şi-ar fi înjunghiat mortal soțul. După ce ar fi șters urmele de sânge şi ar fi aruncat cuţitul, femeia a sunat la 112 unde a anunţat că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă. Scandalul ar fi pornit de la faptul că bărbatul îi reproșase că nu îl îngrijeşte cum trebuie pe fiul lor mai mic.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 17:33

Vezi și

O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna Gârceni, județul Vaslui a fost reţinută miercuri, 25 mai, sub acuzaţia de omor. Femeia şi-ar fi atacat soţul cu un cuţit, ar fi șters apoi urmele de sânge, după care a sunat la 112 şi a anunţat că bărbatul s-a rănit singur. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului l-a găsit pe tânărul de 28 de ani în stare de inconştientă, au efectuat manevre de resuscitare 90 de minute, încercând să-i salveze viața, însă au fost nevoiți, într-un final, să declare decesul.

Și-a ucis soțul, după ce bărbatul i-a reproșat că nu schimbă scutecul copilului

Audiată de poliţişti, tânăra a spus că soţul ei s-ar fi rănit singur.

Doar că verificările și probele au au arătat altceva. În cele din urmă, femeia a recunoscut că şi-a înjunghiat soţul şi că a spălat cuţitul de sânge.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse, scandalul între cei doi soți ar fi pornit de la faptul că bărbatul îi reproșase tinerei mame că nu îl îngrijeşte cum trebuie pe fiul lor mai mic. Mai precis, bărbatul i-ar fi reproșat că nu schimbă scutecul copilului. Furioasă, femeia a luat un cuţit şi l-a înjunghiat. 

Ea a fost reţinută de poliţişti, iar astăzi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune Poliția Vaslui

Potrivit polițiștilor vasluieni, ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.  

"La data de 24 mai 2022, ora 20.13, Politia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 21 de ani, din loc. Trohan, com. Gârceni, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan cu soțul său, acesta și-ar fi provocat mai multe răni, prin înjunghiere, cu un cuțit.

Ulterior, pe parcursul serii, victima, un bărbat de 28 de ani, a decedat. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Vaslui și un procuror criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei.

Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui", anunță IPJ Vaslui într-un comunicat.

Cuplul avea doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără din Vaslui și-a ucis soțul, după o ceartă de la schimbarea scutecului. L-a înjunghiat, apoi a spus că bărbatul s-a sinucis