Antena Meniu Search
x

După ce pierde la păcănele, un tânăr din Gorj pleacă cu aparatul. Momentul a fost filmat | Video

Un tânăr din Dănești, județul Gorj, a furat un aparat de păcănele dintr-un magazin din localitate, după ce a pierdut aproape 2.000 de lei, încercând să-și dubleze banii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.09.2020, 21:22

Vezi și
  • Tânărul a dus aparatul pe un câmp, apoi l-a spart, recuperându-și banii
  • El jucase 2.000 de lei, sperând să-i dubleze

Tânărul era și persoana care se ocupa cu reparațiile aparatelor de jocuri de noroc, instalate în sala respectivă. Astfel, i-a fost ușor să-l fure, fără să trezească prea mari suspiciuni. Toate mișcările acestuia au fost înregistrate de camerele de supraveghere.

El a furat aparatul din magazin și l-a dus cu mașina pe un câmp, deși nu deține permis de conducere. Acolo, a început să îi spargă cutia în care erau depozitați banii și a reușit să fure puțin peste 1.900 de lei.

A fost prins în scurt timp de polițiști, care au recuperat și banii, și aparatul de păcănele.

"Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, din comuna Dănești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu punctul de  lucru în comuna Dănești, despre faptul că un bărbat a sustras din interiorul magazinului un aparat electronic video multigame. Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dănești, s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic și a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul și aparatul electronic pe câmp. În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că bărbatul a condus  autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu expirat", a anunțat IPJ Gorj.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » După ce pierde la păcănele, un tânăr din Gorj pleacă cu aparatul. Momentul a fost filmat | Video