Antena Meniu Search
x

Filmul crimei de la metrou. Poliţiştii au prins-o pe femeia suspectă în faţa unui magazin din Piaţa Unirii

Tot ea este bănuită şi de tentativa de omor de la staţia Costin Georgian. Femeia de 36 de ani a fost găsită în jurul orei 1.00 în faţa unui magazin.

Vezi și

Tot ea este bănuită şi de tentativa de omor de la staţia Costin Georgian. Femeia are 36 de ani şi a fost găsită în jurul orei 1.00 în faţa unui magazin din Piaţa Unirii din Bucureşti. Conform unor surse judiciare, suspecta nu a opus rezistenţă când a fost reţinută pentru audieri. În jurul orei 21.00, o tânără de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în faţa metroului plin cu călători. Şocant este că aceeaşi individă, cu câteva ore înainte, a încercat să ucidă în acelaşi fel o altă tânără, într-o altă staţie de metrou.

Era cu puţin înainte de ora 21.00 când, la staţia de metrou Dristor 1 s-a dat alarma. O tânără a murit după ce a căzut pe şine. Iniţial, toată lumea a crezut că este vorba despre o sinucidere.

Apoi martorii au vorbit despre un accident.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului, medicii de la SMURD au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator. Au resuscitat-o zeci de minute, dar, din păcate, fără succes.

La metrou au ajuns şi criminaliştii care, pentru a se lămuri dacă a fost sinucidere sau accident, au cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţie. După ce au vizionat filmările, oamenii legi au înlemnit. Tânăra de 25 de ani nici nu s-a sinucis, nici n-a avut vreun accident, ci a fost împinsă de o femeie necunoscută.

DIANA SARCA, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei:

Din datele existente persoana cautata ar fi impins pur si simplu victima spre garnitura de metroul care se apropia. Nu reiese ca ar fi avut vreun conflict, a parasit statia de metrou a iesit la suprafata.

Poliţiştii au intrat imediat în alertă şi au cerut ajutorul celor care ar putea să o cunoască pe ucigaşă. 

Şocant e că, în jurul orei 15.00, în staţia de metrou Costin Georgian, o altă tânără a fost la un pas de moarte. Ar fi fost împinsă spre şine de aceeaşi femeie! 

DIANA SARCA, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei:

O tanara a fost impinsa tot aşa, împinsă. Nu i s-a intamplat, din fericire, absolut nimic. La ora 20 s-a prezentat la politie să rexclame. Există indicii ca ar fi aceeasi persoana şi aici. 

Tânăra de 20 de ani le-a povestit anchetatorilor prin ce a trecut. Pe tot parcursul nopţii, investigatorii au audiat martori şi rude.

Cadavrul victimei a fost dus la IML pentru necropsie. Pentru a nu se mai întâmpla astfel de incidente, poliţiştii vor patrula în toate staţiile de metrou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul crimei de la metrou. Poliţiştii au prins-o pe femeia suspectă în faţa unui magazin din Piaţa Unirii