Antena Meniu Search
x

Reacţia halucinantă a Poliţiei Rutiere după ce s-a aflat că pedofilul din lift este agent! "Voi nu ştiaţi de el dacă era colegul vostru?"

Poliţia Rutieră a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj halucinant

La scurt timp după ce toate televiziunile din România au vuit că pedofilul care a agresat doi copii într-un lift din Drumul Taberei este agent, Poliţia Rutieră a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj halucinant.

Au transmis că individul căutat de toată România a fost prins, că se află în custodia poliţiştilor şi că este audiat de procurori.

Nici gând să amintească în mesaj elementul cel mai şocant. Şi anume că pedofilul le este coleg! Mai mult, cei de la Poliţia Rutieră au transmis informaţia citând o televiziune!

"Bărbatul care a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi copii, de 5, respectiv 9 ani, în Capitală a fost prins de poliţişti! În aceste moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor de la Poliţia Capitalei şi este audiat de către anchetatori, potrivit România TV", a scris Poliţia Rutieră pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Reacţia halucinantă a Poliţiei Rutiere după ce s-a aflat că pedofilul din lift este agent! "Voi nu ştiaţi de el dacă era colegul vostru?"