Antena Meniu Search
x

Șofer de 22 de ani mort după ce a rupt un stâlp de beton și s-a răsturnat cu microbuzul pe liniile de tramvai, în Arad (Foto)

Un șofer de 22 ani a murit după ce a intrat cu microbuzul într-un stâlp din beton din centrul Aradului, apoi s-a răsturnat pe liniile de tramvai.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.08.2020, 14:29

  • Șoferul de 22 ani, din Curtici, a pierdut controlul volanului într-o curbă.
  • Un pasager din microbuz a fost rănit și transportat la spital.

UPDATE: IPJ Arad anunță că în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul decedat nu este cel precizat anterior. 

Polițiștii au reușit identificarea celor două persoane de sex masculin care se aflau în microbuz. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Curtici – șoferul autoutilitarei – care a decedat, și un adolescent de 19 ani din aceeași localitate, pasager pe scaunul din dreapta față.

În știrea inițială, reprezentanții IPJ Arad anunțau că un șofer de 19 ani, din Curtici, era la volanul microbuzului pe Calea Aurel Vlaicu când, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu toată viteza într-un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a și rupt. 

Șoferul a murit în impact iar un pasager aflat pe locul din dreapta față a fost rănit în accident. 

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 5.20, un tânăr de 19 ani, din Curtici, a condus un microbuz pe Calea Aurel Vlaicu, dinspre Piața UTA spre Podgoria, și în curba din dreptul imobilului cu numărul 2, scara A, de pe Bulevardul Revoluției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe terasamentul liniilor de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a unui barbat, pasager pe locul din dreapta față, a cărui identitate urmează a fi stabilită, anunță IPJ Arad.

Circulaţia tramvaielor în centrul municipiului Arad a fost blocată de microbuzul aflat pe şine şi din cauza faptului că liniile de electricitate au fost rupte.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șofer de 22 de ani mort după ce a rupt un stâlp de beton și s-a răsturnat cu microbuzul pe liniile de tramvai, în Arad (Foto)