Antena Meniu Search
x

Starea victimelor accidentului de la Pasajul Unirii: 5 din 13 pacienţi vor fi externaţi de la Bagdasar Arseni. Femeia internată la ATI a fost detubată

Cinci pacienţi greci, răniţi în accidentul de la Pasajul Unirii, vor fi externaţi duminică din Spitalul Bagdasar Arseni, au anunţat reprezentanţii unităţii medicale. Conform acestora, cei cinci pacienţi greci au fost internaţi la Chirurgie generală cu contuzii.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 11:32

Cinci dintre pacienţii greci aflaţi la Spitalul Bagdasar Arseni vor fi externaţi
Cinci dintre pacienţii greci aflaţi la Spitalul Bagdasar Arseni vor fi externaţi - Inquam Photos / George Călin

Ceilalţi patru pacienţi, aflaţi la Neurochirurgie, rămân în supraveghere, dar sunt stabili, conştienţi, fără probleme deosebite, precizează reprezentanţii Spitalului Bagdasar Arseni. ''În urma evaluărilor făcute de medici, s-a decis că 4 dintre cei 13 pacienţi vor fi externaţi în cursul zilei'', mai afirmă instituţia. 

Potrivit informării Ministerului Sănătăţii, ''femeia internată în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca a fost detubată, este conştientă şi a comunicat cu familia''.

Filmul accidentului de la Pasajul Unirii

Potrivit presei din Grecia, oamenii plătiseră 165 de euro pentru un city-break de Crăciun în Bucureşti, în perioada 22-26 decembrie. Ar fi trebuit să viziteze Palatul Parlamentului, Patriarhia, centrul Capitalei şi Muzeul Satului. Iar în ziua de Crăciun ar fi trebuie să se distreze la Peleş, Bran şi Braşov. 

Pe acelaşi subiect

După ce au intrat in Capitală, în drum spre hotel, autocarul a ajuns pe Bulevardul Tineretului dinspre Bulevardul Mărăşeşti şi apoi, a intrat pe banda care duce spre pasaj. Din cei 47 de oameni care erau în autocar, patru au fost prinşi între fiare. 

Şase minute mai târziu, la 13:29 au început să ajungă ambulanţele.Zeci de echipaje au fost mobilizate pentru intervenţie, iar la scurt timp a ajuns şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Un bărbat nu a putut fi salvat. A murit în drum spre spitalul Floreasca. În total, 24 de oameni au fost răniţi, iar ambulanţele i-au dus la patru spitale din Capitală. O femeie este în stare critică. Ceilalţi turişti au fost duşi la hotel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Starea victimelor accidentului de la Pasajul Unirii: 5 din 13 pacienţi vor fi externaţi de la Bagdasar Arseni. Femeia internată la ATI a fost detubată