Antena Meniu Search
x

Video Turistul care s-a înecat la Jupiter îi pândise pe salvamari să își termine programul. A intrat în mare, deși era steag roșu

Punctul culminant al unei veri în care turiştii s-au bătut cu salvamarii ca să intre în apă a fost dramatic. Un bărbat s-a înecat la Jupiter, după ce a fost oprit de mai multe ori de salvatori să se arunce în valuri, pentru că era steag roşu. A vrut, însă, neapărat să înoate şi a pândit să se termine programul salvatorilor. S-a dus atunci în mare, de unde a fost scos fără suflare.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 19:45

Vezi și

Turistul care nu a respectat indicaţiile salvamarilor a rezistat doar câteva minute în valurile de doi metri. Curenţii l-au tras la fund. Mai mulţi salvatori s-au întors imediat la datorie. L-au scos cu greu din marea agitată şi l-au recunoscut. Toată ziua încercase să intre în apă. 

Vlad Oprică, salvamar: Din păcate a aşteptat să terminăm programul şi să nu mai fie atenţionat, deoarece în tot decursul zilei, având steagul roşu arborat, a fost atenţionat să nu mai intre în mare, fiind pericol de moarte şi înec.

Salvamarii au dus toată vara o luptă grea cu turiştii care nu respectau indicaţiile lor

În weekend, chiar directorul de la Apele Române Călăraşi s-a certat cu salvatorii pe plaja de la Eforie. Le-a spus că ştie el mai bine care e treaba cu apa. El şi prietenii lui au insistat să intre în valurile mari, în ciuda steagului roşu.

Pe acelaşi subiect

- Eu ştiu mai bine ca tine toată plaja asta. 

- Domnul lucrează de 25 de ani la Apele Române. 

- Hai, să fim serioşi! Păi, vrem să fie apa ca la gârlă la mă-sa mare la Călăraşi?

Tot la Eforie, salvamarii au fost luaţi la bătaie de turiştii furioşi că nu erau lăsaţi să facă baie când era ridicat steagul roşu. 21 de oameni s-au înecat pe litoral vara aceasta, cu şase mai mulţi decât anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Turistul care s-a înecat la Jupiter îi pândise pe salvamari să își termine programul. A intrat în mare, deși era steag roșu