Antena Meniu Search
x

Video Val de accidente pe şoselele din România: Un bărbat din Mureş a murit nevinovat, în propria maşină, în timp ce staţiona

Teribilismul la volan face din nou victime pe şoselele din ţară! Aseară, în judeţul Mureş, un bărbat a murit pe loc după ce o maşină scăpată de sub control a intrat frontal în el, în timp ce aştepta în propriul autoturism, pe marginea drumului. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-i calma pe apropiaţii bărbatului decedat.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 08:33

Vezi și

În Reşiţa, patru tineri au ajuns la Spital după ce maşina în care se aflau au intrat violent într-un stâlp. Unul dintre ei a murit, iar altul se zbate între viaţă şi moarte. 

Accidentul infiorător a avut loc la ieşirea din localitatea Cerghid, din judeţul Mureş, puţin după ora 20:00. Şoferul, în vârstă de 31 de ani, se afla în maşină cu socrul şi cumnatul lui şi mergeau spre casă. A oprit pentru câteva momente pe marginea drumului, iar atunci s-a produs nenorocirea. 

Socrul victimei: Eram opriţi pe margine să mergem să ne facem nevoile şi în timpul ăla, maşina care e acolo a depăşit o altă maşină şi a intrat direct în şofer.

Cumnatul victimei: Noi am scăpat că eram jos din maşină. Au venit ăia, au depăşit, au venit tare, au avut o maşină şi a intrat în noi. Cu avaria pornită eram! Şi cu luminile aprinse? Faza de întâlnire. Luminile aprinse! 

Pe acelaşi subiect

Imediat după impact, cei doi au sărit să-l scoată pe bărbat din maşină şi au încercat să-l readucă la viaţă. În zadar însă. Doi copii au rămas fără tată.

Gina Săpătoru, medic primar medicină de urgență UPU SMURD Târgu Mureș: La faţa locului am găsit o persoană în afara autoturismului, sub manevre de resuscitare, în stop cardio-respirator, s-au continuat manevrele de resuscitare, dar în ciudat eforturilor pacientul a decedat. 

Ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în accident au suferit răni minore şi au refuzat transportul la spital. Pe numele şoferului care s-ar face vinovat de producerea accidentului s-a deschis un dosar penal.

Alexandra Popovici purtător de cuvânt IPJ Mureș: În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul de săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Imediat după anunţul decesului bărbatului, familia îndoliată a vrut să-şi facă dreptate singură. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-i separa pe aceştia de cei doi bărbaţi aflaţi în cea de-a doua maşină. 

Un şofer de 22 de ani, cursă nebună oprită în stâlp

Tot aseară, în municipiul Reşiţa, un şofer de 22 de ani, aflat într-o cursă nebună, a scăpat maşina de sub control şi a intrat frontal într-un stâlp. În autoturism se mai aflau alţi trei tineri. În urma impactului, toţi patru au rămas încarceraţi. 

Anghel Păun, ISU Caraş-Severin: Două dintre victime erau conştiente, două inconştiente pe bancheta din spate, toate patru încarcerate. Am procedat la manevre de descarcerare, iar împreună cu colegii de la ambulanţa SAJ am reuşit să le acordăm primul ajutor şi să începem transportul către UPU Reşiţa. 

Din păcate, unul dintre tineri, în vârstă de 30 de ani, aflat pe bancheta din spate, a murit la spital. Un alt tânăr - elev în clasa a XII a, grav rănit, a ajuns în sala de operații. Șoferul și pasagerul din față, deși sunt răniți grav, sunt în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Val de accidente pe şoselele din România: Un bărbat din Mureş a murit nevinovat, în propria maşină, în timp ce staţiona