Antena Meniu Search
x

Băiatul DISPĂRUT după atentatul de la Barcelona a fost GĂSIT ÎN VIAȚĂ! Cum a reușit familia să îl găsească

Julian Cadman, băiatul în vârstă de șapte ani care a dispărut după atentatul de la Barcelona a fost rănit şi se află în spital, relatează El Pais.

Julian Cadman, băiatul în vârstă de șapte ani care a dispărut după atentatul de la Barcelona a fost rănit şi se află în spital, relatează El Pais.

Mama băiatului de şapte ani a fost rănită grav în atentat. După aceasta, familia nu a mai știut nimic de Julian. Totul a ieșit la iveală după ce reprezentanții ambasadei au primit notificări de la spital că băiatul a fost, la rândul său, el a fost rănit în urma atentatului.

Băieţelul se afla la Barcelona, împreună cu mama sa, pentru o nuntă. Tatăl copilului nu a putut pleca din Australia şi a rămas la Sydney. După ce a aflat că fiul său este dat dispărut, tatăl a plecat în Spania.

Paisprezece persoane au fost ucise, iar alte peste 100 au fost rănite în dublul atentat de joi şi vineri, de la Barcelona şi Cambrils.

Poliţia spaniolă încă îl caută pe şoferul furgonetei care a intrat joi în mulţime în zona turistică La Rambla, din Barcelona. Acesta, identificat de presa spaniolă drept Younes Abouyaaqoub, de origine marocană, ar fi încă în viaţă, a anunţat poliţia spaniolă citată de BBC News.

sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiatul DISPĂRUT după atentatul de la Barcelona a fost GĂSIT ÎN VIAȚĂ! Cum a reușit familia să îl găsească