Antena Meniu Search
x

Băiețelul de 11 ani al unei românce moartă în Italia, luat de autorități: "Nu-l lasă nici la înmormântare"

O româncă de 36 de ani, care a avut un sfârșit cumplit în Italia, nu poate avea liniște nici după moarte, din cauză că cei doi copii ai ei au fost despărțiți: fata în România, băiatul în plasament în Italia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.07.2020, 08:57

Băiețelul de 11 ani al unei românce moartă în Italia, luat de autorități: "Nu-l lasă nici la înmormântare"
Băiețelul de 11 ani al unei românce moartă în Italia, luat de autorități: "Nu-l lasă nici la înmormântare" - Facebook/Hepta
  • Ana Maria D. a murit recent la Genova, în Italia, răpusă de o tumoră.
  • Băiețelul, care era cu ea în Italia, a fost luat în plasament într-un centrul din Genova.

Ana Maria D. a murit recent la Genova, în Italia, răpusă de o tumoră. În afară de o mătușă, nu o va conduce nimeni pe ultimul drum. Cei doi copii ai săi, de 11 și 10 ani, au fost separați: Fata în România, băiatul în plasament, în Italia. 

„Această fată este o româncă de a noastră abandonată de toți, singură printre străini. S-a stins la doar 36 de ani. Miercuri sau joi, nu știu încă precis o dată, o vor înmormânta în Italia. Dacă sunteți prin apropriere de Lavagna provincia di Genova, măcar o lumânare să-i aprindeți. Mama de doi copii, pe unul dintre ei l-au luat în plasament, aici, în Italia. Nu-l lasă nici la înmormântare să se ducă. 11 ani băiatul și 10 fata (fata a rămas în țară )... r.i.p. odihnește în pace, suflet nevinovat. A luptat până în ultimul moment pentru copiii ei“,  este mesajul Ionelei Daniela pe un grup dedicat românilor din Italia, anunță Știri Diaspora.

Femeia spune că Ana Maria a fost răpusă în spitalul din Genova de o tumoră. Băiețelul, care era cu ea în Italia, a fost luat în plasament într-un centrul din Genova. Tânăra mai spune că familia fetei, adică doar o mamă paralizată și o mătușă, nu are posibilitatea de a lua în țară și băiatul, având deja fetița de care are grijă. 

Mai mult, Ana Maria nici nu va fi condusă pe ultimul drum de cei apropiați. 

„Am luat legătură cu rudele ei. Mama ei este paralizata la pat. O să vină o mătușa de a ei“, mai spune femeia. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Băiețelul de 11 ani al unei românce moartă în Italia, luat de autorități: "Nu-l lasă nici la înmormântare"