Antena Meniu Search
x

Conducerea ”bolnavă” a Rusiei la aceeași masă. Indiciile care ridică multe semne de întrebare despre Putin și Șoigu

Războiul din Ucraina nu se stinge nici de Paşte. Preşedintele Zelenski a anunţat că Rusia respinge armistiţiul de pace, iar luptele vor continua şi zilele următoare. Însă pentru armata rusă nu e semn de victorie, iar ucrainenii au infirmat cucerirea oraşului Rubijne. Toate astea în umbra zvonurilor care circulă după apariţia recentă a preşedintelui Vladimir Putin. Postura liderului rus a ridică numeroase semne de întrebare despre starea lui de sănătate. Război Rusia - Ucraina, ziua 58 LIVE TEXT

de Redactia Observator

la 22.04.2022, 18:09

În Ucraina, nu e linişte de 58 de zile. Cele mai grele lupte se dau în continuare în marile oraşe râvnite de ruşi. Mariupol ramane cap de lista. Nici acum, în preajma sarbatorilor, Kremlinul nu vede pacea o optiune. "Din păcate, Rusia a respins propunerea de a încheia un armistiţiu de Paşte. Asta arată foarte bine cum tratează conducătorii acestui stat credinţa creştină şi una dintre sărbătorile cele mai importante şi pline de bucurie. Dar noi ne păstrăm speranţa", a declarat Volodimir Zelenski.

Iar speranta vine si din ajutor. "Astăzi, anunţ încă 800 de milioane de dolari pentru a spori şi mai mult capacitatea Ucrainei de a lupta în est şi în regiunea Donbas. Acest pachet include arme de artilerie grea, zeci de obuze şi 144.000 de cartuşe de muniţie", a anunţat joi Joe Biden

Până când va ajunge ajutorul, oraşele Ucrainei sunt sub teroarea armatei ruse. Noi imagini din satelit au fost surprinse în apropiere de oraşul port Mariupol. Acolo, printre ruinele lăsate în urmă, ar exista sute de gropi comune. Toate, cu miile de victime ale războiului. 

Războiul lui Putin pare, însă, să fie îndreptat şi împotriva lui. Dupa întâlnirea de joi cu ministrul apărării Serghei Şoigu, au apărut noi zvonuri despre starea de sănătate precară a liderului rus. Vladimir Putin apare cu spatele într-o pozitie ghemuită şi complet lipsit de energie, iar gestul care a atras atenţia tuturor este modul în care acesta strânge puternic cu mâna de colţul mesei. 

Analiştii au mai remarcat pe lângâ postura precară a liderului rus, faptul că faţa şi gâtul îi sunt umflate. În plus, bătea nervos cu piciorul în podea în timpul discuţiei. Mai multe voci sustin Putin ar suferi de cancer şi ca se află sub monitorizare. 

Nici Serghei Şoigu nu s-a descurcat mai bine la întâlnire: a citit de pe foaie şi a stâlcit cuvintele.  În plus, nu a venit îmbrăcat în hainele militare cum o face de obicei. Şi despre ministrul Şoigu s-a speculat că ar fi suferit un atac de cord, acesta fiind motivul pentru care nu a fost văzut în public o perioadă lungă de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Conducerea ”bolnavă” a Rusiei la aceeași masă. Indiciile care ridică multe semne de întrebare despre Putin și Șoigu