Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a împuşcat iubitul pentru că a refuzat să se certe cu ea

O tânără este dată dispărută şi căutată de poliţie, după ce şi-ar fi împuşcat iubitul pentru că nu a dorit să dea curs unei dispute cu ea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.07.2020, 13:44

Cuplu care se ceartă
O femeie şi-a împuşcat iubitul pentru că a refuzat să se certe cu ea - iStock | Getty Images
  • Poliţia speră că o vor găsi pentru a răspunde pentru faptele sale.
  • Femeia ar fi fugit în Dallas, în încercarea de a se face nevăzută.

O femeie din Louisiana este căutată de poliţie după ce şi-ar fi împuşcat iubitul într-o dimineaţă. Incidentul a avut loc după ce bărbatul ar fi refuzat să se certe cu ea, potrivit poliţiei.

Potrivit Caddo-Shreveport Crime Stoppers, anchetatorii sunt în căutarea unei femei în vârstă de 29 de ani pe numele său Jenalisha Lawrence, suspectă de tentativă de omor după ce şi-ar fi împuşcat iubitul de 34 de ani.

Un apel de urgenţă a fost trimis poliţiei de vecini după ce au fost auzite zgomote puternice de împuşcături în vecinătatea unui bloc de pe strada Grisby, din Louisiana. La sosire, forţele de ordine au găsit un bărbat inconştient, aflat la pământ într-o baltă de sânge.

Acesta a fost dus de urgenţă la spital, unde se află în continuareîn stare critică. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Vecinii au relatat faptul că între cei doi ar fi avut loc o ceartă, iar pentru că iubitul ei nu ar fi dat curs discuţiei, Jenalisha într-un moment de furie l-a împuşcat. S-a urcat apoi la volanul unei maşini verzi, marca Honda Accord, şi ar fi demarat în trombă de la locul incidentului.

Femeia este acum căutată de poliţie pentru a răspunde faptelor sale, fiind acuzată de tentativă de omor de gradul doi, iar o anchetă este în desfăşurare pentru a se stabili datele incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a împuşcat iubitul pentru că a refuzat să se certe cu ea