Antena Meniu Search
x

INCIDENT GROAZNIC sub privirile lui Vladimir Putin! Un elicopter de luptă lansează o rachetă în mulțimea de spectatori. Ce a urmat e TERIFIANT (VIDEO DRAMATIC)

Astăzi, pe reţelele de socializare au fost publicate imagini şocante care, potrivit unor surse din presa rusă, ar fi fost surprinse în timpul exerciţiului militar mixt, ruso-bulgar „Zapad 2017“, care se desfăşoară pe un poligon, nu departe de Sankt Petersburg.

Astăzi, pe reţelele de socializare au fost publicate imagini şocante care, potrivit unor surse din presa rusă, ar fi fost surprinse în timpul exerciţiului militar mixt, ruso-bulgar „Zapad 2017“, care se desfăşoară pe un poligon, nu departe de Sankt Petersburg.

În imagini se vede cum un elicopter de luptă Ka-52 lansează, din greşeală, o rachetă de clasa „aer-sol“ în mulțimea de spectatori. În urma incidentului, mai multe persoane au fost rănite grav, ajungând de urgenţă la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din cauza funcționării defectuoase a echipamentului militar, doi oameni au ajuns în spital. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de vizita pe poligon al lui Vladimir Putin.

Haaretz scrie că scena s-ar fi petrecut când preşedintele rus Vladimir Putin ar fi ajuns în zona poligonului.

Russia Today, însă, susţine însă că incidentul nu a avut loc în timpul exerciţiului Zapad. Sursele militare citate de jurnaliştii ruşi nu precizează însă când şi unde s-a produs incidentul.

Zapad 2017, ”o pregătire serioasă în vederea unui mare război”

Preşedintele rus Vladimir Putin a asistat luni la manevrele militare comune cu Belarusul Zapad 2017, care îngrijorează ţările din regiune, relatează The Associated Press.

Însoţit de ministrul său al Apărării Serghei Şoigu, Putin a asistat la exerciţiile Zapad (Vest, în rusă) la poligonul Lujchi, în vestul Rusiei, la doar 100 de kilometri est de frontiera cu Estonia.

State membre NATO ca ţările baltice şi Polonia au denunţat o lipsă de transparenţă în legăcură cu aceste emanevre militare şi chestionat intenţiile Moscovei.

Moscova şi Minskul afirmă că la exerciţii, care se încheie miercuri, participă 5.500 de militar ruşi şi 7.200 de militari belaruşi.

Însă unele ţări Nato au estimat că la aceste jocuri de război ar putea să participe, de fapt, până la 100.000 de militari.

Rusia a respins aceste acuzaţii şi a subliniat că exerciţiile nu ameninţă pe nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » INCIDENT GROAZNIC sub privirile lui Vladimir Putin! Un elicopter de luptă lansează o rachetă în mulțimea de spectatori. Ce a urmat e TERIFIANT (VIDEO DRAMATIC)