Antena Meniu Search
x

O studentă cu probleme în a distinge stânga de dreapta şi-a tatuat literele pe degete, în Australia:„Oamenii au râs foarte mult de mine"

O studentă de 23 de ani care s-a străduit întotdeauna să distingă stânga de dreapta a găsit o soluţi inedită şi permanentă pentru a-şi rezolva problema: şi-a tatuat semnele pe ambele mâini.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.02.2021, 15:57

D'Kodia Laine
O studentă cu probleme în a distinge stânga de dreapta şi-a tatuat literele pe degete, în Australia - Instagram/dkodia /laurenwinzer
  • O studentă cu probleme de orientare a găsit o soluţie inedită
  • D'Kodia Laine, în vârstă de 23 de ani, din Canberra, şi-a tatuat literele pe degete

D'Kodia Laine, în vârstă de 23 de ani, din Canberra şi-a făcut tatuajele în data de 3 februarie, lăsându-se pe mâna lui Lauren Winzer, tattoo artist, la Hunter & Fox, un renumit studio din Alexandria, la patru kilometri sud de Sydney.

Studenta a declarat pentru Daily Mail Australia că a primit foarte multe reacții amuzante din partea prietenilor în momentul în care le-a trimis fotografii cu noile sale tatuaje.

„Oamenii au râs foarte mult de mine şi mi-au spus: Nu eşti serioasă!” a povestit D’Kodia.

Iubitul ei este însă extrem de încântat gândindu-se că tânăra nu va mai confunda acum niciodată stânga şi dreapta.

Studenta a avut probleme cu orientarea încă din copilărie

Tânăra a mărturisit că întotdeauna i-a fost greu să facă diferenţa între stânga şi dreapta, iar odată cu creşterea în vârstă a început să fie subiect de amuzament sau chiar batjocură pentru cei din jur.

Paharul însă i s-a umplut în timpul unui concurs organizat în cadrul unei petreceri din Canberra, anul trecut, unde studenta a fost desemnată să fie coordonator pentru echipa ei. Întreaga ei coordonare a fost un dezastru instruind şoferul să facă viraje complet greşite, spre amuzamentul celorlalţi aflaţi în concurs. Tot atunci i-a venit şi ideea de a-şi tatua pur şi simplu literele, când un prieten i le-a desenat pe moment pe degete pentru a reuşi să termine concursul alături de echipa ei, fără să se mai încurce în direcţii.

„Prietenii mi-au spus că arată puţin ridicol ca adult să am literele L (stânga) şi R (dreapta) desenate pe degete pentru a putea face diferenţa. A început ca o glumă, dar de fapt este foarte util, mă uit la degete şi îmi dau imediat seama” a adăugat ea.

Fotografia cu tatuajele a fost postată de artista Lauren Winzer pe contul ei de instagram şi în doar 24 de ore a obţinut mii de aprecieri, dar şi mesaje de susţinere pentru D’Kodia.

„Nu numai că tatuajele sunt drăguțe, dar pot fi și super funcționale!"

„Îmi place! Cu siguranță trebuie să fac mi le fac și eu” au fost doar câteva dintre mesajele de susţinere publicate pe reţelele de socializare.

În final, studenta a învăţat şi o lecţie importantă în urma experienţei sale, aceea de a se accepta aşa cum este şi de a nu-i lăsa pe oamenii care o judecă să o mai afecteze:

„În urma comentariilor am realizat că multe persoane au nevoie de acest ajutor, aşa că acum nu mă mai simt prost pentru problema mea” a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O studentă cu probleme în a distinge stânga de dreapta şi-a tatuat literele pe degete, în Australia:„Oamenii au râs foarte mult de mine"