Antena Meniu Search
x

Doi oficiali ai Ambasadei României din Spania s-au infectat cu coronavirus

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au anunțat, sâmbătă seara, că doi oficiali ai Ambasadei României din Spaniei sunt infectați cu coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.03.2020, 07:25

Activitatea Ambasadei a fost suspendată temporar
Doi oficiali ai Ambasadei României din Spania s-au infectat cu coronavirus - Facebook Ambasada României în Spania
  • Doi oficiali ai Ambasadei României din Spania s-au infectat cu coronavirus
  • Activitatea Ambasadei a fost suspendată temporar

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au anunțat, sâmbătă seara, că doi oficiali ai Ambasadei României din Spaniei sunt infectați cu coronavirus.

Reprezentanții MAE susțin că starea de sănătate a acestora este una bună, dar că activitatea ambasadei va fi suspendată temporar.

Mesajul integral transmis de reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe:

"Ministerul Afacerilor Externe informează că două persoane care își desfășoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor două persoane este bună.

Au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora.

MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Regatul Spaniei va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

Totodată, MAE precizează că activitatea secției consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Stiri externe » Doi oficiali ai Ambasadei României din Spania s-au infectat cu coronavirus