Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Tavan prăbuşit într-o sală de clasă din județul Giurgiu, deși școala abia fusese renovată; Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului; Un medic din Tulcea este acuzat că vine beat la muncă

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 22.03.2021, 17:26

  • Tavanul unei săli de clasă din Giurgiu s-a prăbușit
  • Dialog halucinant între un polițist și un localnic din orașul Murgeni, județul Vaslui
  • Un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului puternic
  • Medic din Tulcea este acuzat că vine beat la muncă
  • Vânzătoarea unui magazin din Timişoara, păcălită de unul dintre clienţi
  • În 2017 şi 2018, la Spitalul Judeţean Piteşti au murit 40 de nou-născuţi
  • Un bărbat din Bihor a fost bătut în propria casă de către angajatul unei firme de pază
  • Furt la o bijuterie din Galaţi
  • Nelu Tătaru îi răspunde unui elev, răspunsuri cu privire la pandemie
  • Motociclist ucis de maşina de gunoi, la Cernica

1) Tavan prăbuşit într-o sală de clasă din județul Giurgiu, deși școala abia fusese renovată: Ce suflet au cei din firma care a "renovat", dorm bine noaptea?

Tavanul unei săli de clasă din Giurgiu s-a prăbușit, deși școala abia fusese reabilitată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Din fericire, incidentul a avut loc seara, când nimeni nu se afla în sala de clasă, astfel a putut fi evitată o adevărată tragedie.

2) Polițist din Vaslui enervat la culme după ce a fost luat la întrebări, cu mașina parcată pe trotuar. "De ce mă atingi? De trei ori femeie!"

Un dialog halucinant a avut loc între un polițist și un localnic din orașul Murgeni, județul Vaslui. Amendat în urmă cu două săptămâni pentru că a parcat pe trotuar, un bărbat l-a luat la întrebări pe un agent, după ce a observat că o mașină de poliție era parcată tocmai pe suprafața destinată pietonilor. Între altele, polițistul își numește superiorul "omul ăla cu mustăcioară" și, întrebat de cel care îl filmează de ce anume îl atinge, răspunde sec: "De trei ori femeie!"

3) Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului. Incidentul s-a petrecut între Gura Humorului şi Suceava

Vremea din ultimele zile a dat mari bătăi de cap şoferilor din toată ţara. Un accident spectaculos a avut loc ieri dimineaţă, între Gura Humorului şi Suceava. O cameră de bord a surprins momentul în care un tir iese de pe carosabil şi se răstornă în şanţ. Imaginile au fost trimise pe Fii Observator.

4) Un medic din Tulcea este acuzat că vine beat la muncă. Pacienții l-au găsit leșinat în cabinet, dar sunt mulțumiți de el

Un medic din Tulcea este acuzat că îşi tratează pacienţii mai mult în stare de ebrietate. Oamenii spun că obişnuieşte să bea de ani buni, iar de multe ori îl găsesc leşinat în cabinet. Culmea, însă, sunt mulţumiţi de serviciile lui. Colegiul medicilor s-a autosesizat abia acum, după ce echipa Observator a pus la dispoziţie imaginile primite pe "Fii Observator".

5) O femeie din Galaţi este căutată de poliţie. Ar fi furat dintr-un magazin de bijuterii cerceii unei cliente

O femeie din Galaţi este căutată de poliţie după ce ar fi furat o pereche de cercei. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum aceasta profită de neatenţia unei alte cliente şi îi ia bijuteriile din aur. Oamenii cer ajutor pentru identificarea hoaţei.

6) Vânzătoarea unui magazin din Timişoara, păcălită de unul dintre clienţi. Bărbatul este căutat de poliţişti

Un bărbat din Timişoara este căutat de către poliţişti după ce ar fi plecat cu 400 de lei din magazinul în care fusese la cumpărături. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Oamenii cer ajutorul pentru identificarea individului.

7) Cazul bebelușilor morți la Spitalul de Urgenţă Piteşti, după naștere. Mamă: ”Îl visez, dar nu-i văd faţa pentru că nu l-am văzut”

Moartea suspectă a mai multor bebeluşi la Spitalul de Urgenţă Piteşti ridică semne de întrebare. După ce, zilele trecute, Observator a prezentat cazul unor părinţi care şi-au pierdut copilul la câteva ore după naştere, ne-au contactat pe Fii Observator şi alte cupluri care au trecut prin aceeaşi dramă. După moartea copiilor, au rămas cu zeci de întrebări fără răspuns şi o durere imensă.

8) Un bărbat din Bihor a fost agresat în propria locuinţă de către agentul unei firme de pază

Clipe de coşmar pentru un bărbat de lângă Oradea. Bărbatul a fost agresat şi ameninţat cu pistolulul în propria locuinţă chiar de către angajatul unei firme de pază cu care a avut contract până acum 3 luni. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost trimise pe Fii Observator.

9) Nelu Tătaru îi răspunde unui elev: De ce s-au redeschis şcolile acum, dar când rata de infectare era mică erau închise?

La un an de la declararea pandemiei, multă lume încă nu înţelege de ce au fost închise şcolile la început, când rata de infectare era mică, iar acum când este mare sunt redeschise. Nelu Tătaru a clarificat acest aspect, într-un interviu exclusiv pentru Observator, spunând că nu şcoala era o problema, ci mobilitatea spre şcoli.

10) Motociclist mort pe loc la Cernica, ucis de maşina de gunoi. Şoferul a trecut şi peste victimă

Un motociclist a murit pe loc, în impactul cu o maşină de gunoi, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, pe DJ 301. Din primele informaţii, şoferul maşinii de gunoi nu a acordat prioritate, atunci când a virat stânga.

Un motociclist şi-a pierdut viaţa

Fii Observator

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Tavan prăbuşit într-o sală de clasă din județul Giurgiu, deși școala abia fusese renovată; Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului; Un medic din Tulcea este acuzat că vine beat la muncă