Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 23 septembrie 2022. Zodia care ar putea pierde totul pe plan financiar

Horoscop 23 septembrie 2022. Acordați mai multă atenție sănătății și nu mai amânați vizita la medic. De asemenea, mare atenție la cheltuieli, dar și la aspectul social. Un gest romantic poate însemna enorm pentru persoana iubită.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.09.2022, 19:14

Vezi și

Horoscop 23 septembrie 2022 Berbec

Berbecii sunt ușor de iritat azi. Nu cedați sentimentelor negative, iar dacă veți avea discuții cu cei din jur, încercați să găsiți soluții pentru a evita conflictele.

Horoscop 23 septembrie 2022 Taur

Finanțele și cheltuielile sunt cele mai importante capitole pentru Tauri. S-ar putea să apelați la contul de economii sau să pierdeți totul. În schimb, în perioada următoare, astrele vă răsfață cu mai mult noroc la acest capitol.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 23 septembrie 2022 Gemeni

Gemenii investesc mai mult în imaginea lor. Chit că vorbim de cursuri, sport sau o garderobă nouă. Iar, dacă nu știți ce vi se potrivește, apelați la sfaturile unui prieten.

Horoscop 23 septembrie 2022 Rac

Sănătatea este pe primul loc pentru Raci. Stresul își spune cuvântul, iar un control de rutină poate fi exact de ce aveți nevoie. Nu mai amânați și acordați-vă mai multă atenție.

Horoscop 23 septembrie 2022 Leu

Leii pot influența starea celor din jur. Asigurați-vă că energia de care dați dovadă îi ajută și pe ceilalți să se simtă bine. În plus, o femeie vă oferă sfaturi utile în legătură cu un proiect personal.

Horoscop 23 septembrie 2022 Fecioară

Fecioarele, în schimb, trebuie să fie mai discrete. Există riscul de a ajunge într-o situație pe care nu o puteți gestiona, însă e recomandat să învățați cum se gestionează astfel de situații delicate.

Horoscop 23 septembrie 2022 Balanță

Azi este ziua perfectă pentru ca Balanțele să-și surprindă persoana iubită. O cină romantică sau o mică atenție, poate însemna enorm. Însă, nu uitați că succesul este asigurat doar în cazul în care aveți o atitudine pe măsură.

Horoscop 23 septembrie 2022 Scorpion

Scorpionii își fac planuri de viitor. Indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru, nu vă abateți de la ideile voastre, altfel riscați să rămâneți în urmă. 

Horoscop 23 septembrie 2022 Săgetător

Generozitatea Săgetătorilor nu este pe deplin apreciată. Ar trebui să vă asigurați înainte de a vă implica, dacă cei din jur merită atenția voastră. Mai bine vă axați pe chestiunile importante.

Horoscop 23 septembrie 2022 Capricorn

Capricornii vor avea parte de o schimbare în plan profesional. Cu pași mici și siguri, veți ajunge acolo unde vă doriți. În plus, veți realiza cine vă susține cu adevărat.

Horoscop 23 septembrie 2022 Vărsător

Capitolele iubire și familie sunt cele mai bine aspectate în ceea ce îi privește pe Vărsători. În schimb, discuțiile în contradictoriu nu vor lipsi, așa că… înarmați-vă cu răbdare.

Horoscop 23 septembrie 2022 Pești

Este momentul perfect ca nativii Pești să facă cumpărături, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiască iresponsabil. Vă puteți achiziționa ceva ce vă doreați de multă vreme, sau să faceți un cadou persoanei iubite. 

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 septembrie 2022. Zodia care ar putea pierde totul pe plan financiar