Meniu LIVE
Search
x

Horoscop august 2022 Fecioară. Reflecții interioare profunde

Horoscop august 2022 Fecioară. Ar fi bine să ai un plan de rezervă înainte de începerea lunii august, mai ales dacă ai vacanțe sau obligații educaționale.

De Redactia Observator la 31.07.2022, 10:27

Tulburările sunt foarte posibile pe 1 august, când Marte și Uranus se întâlnesc. Din fericire, planeta care vă guvernează, Mercur, se mută în Fecioară pe 4 august, oferindu-ți flexibilitatea de a reacționa rapid la modificări.

Horoscop bani august 2022 Fecioară

Luna Plină din 11 august îți reamintește că există aspecte ale vieții pe care nu le puteți controla. Dacă nu accepți acest lucru, veți lupta cu nedreptățile caracteristice vieții. Acest lucru va fi ameliorat de intrarea lui Venus în sectorul spiritual al astrogramei tale pe 11 august.

Mijlocul lunii august este o perioadă bună pentru a te relaxa și a te recupera înainte ca Marte să ajungă în casa carierei și a profesiei pe 20 august. După aceea, vei dori să îți continui obiectivele profesionale, o căutare a unui nou de muncă sau un proiect special. Doar câteva zile mai târziu, Soarele intră în Fecioară. Folosește această perioadă pentru a reevalua obiectivele.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Fecioară

Pe 24 august, Uranus va deveni retrograd, ceea ce te poate determina să aveți câteva reflecții interioare profunde. Mercur părăsește Fecioara în ziua următoare și mută accentul pe idealurile tale, îndemnându-te să fii mai specific cu privire la ceea ce vei tolera și ceea ce nu vei tolera în viață.

Strălucitoarea Lună Nouă în Fecioară din 27 august este intrarea ta într-o lume nouă. Este timpul să pui accentul pe propriile obiective, deoarece ai făcut multă introspecție luna aceasta și ți-ai îmbunătățit abilitatea de a te lăsa dus de val.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Fecioară. Reflecții interioare profunde