Meniu
Search
x

Horoscop august 2022 Scorpion. Mercur intră în casa intimității

Horoscop august 2022 Scorpion. Dificultățile de ordin relațional și familial sunt în centrul atenției în luna august. De exemplu, conjuncția explozivă Marte-Uranus de pe 1 august se petrece în sectorul tău amoros și s-ar putea ca relația să pară pe sfârșite.

De Redactia Observator la 31.07.2022, 10:34

Pe 4 august, Mercur își schimbă semnul și deschide noi linii de comunicare socială. În acest moment, vei descoperi că prietenii pot fi o sursă extraordinară de sprijin dacă viața ta amoroasă pare instabilă.

Horoscop bani august 2022 Scorpion

Cu toate acestea, Luna Plină din 11 august strălucește din casa familiei, expunând orice probleme nerezolvate, dispute sau certuri pe care le-ai putea avea cu frații, părinții sau alți membri ai familiei. Venus intră în casa statutului social în aceeași zi, așa că neînțelegerile pot gravita în jurul poziției tale percepute în familie, sau a lipsei acesteia.

Pe 20 august, Marte, guvernatorul tău, va intra în casa dorințelor, dând un nou început unui parteneriat. Cu toate acestea, fă dovadă de prudență, deoarece pasiunea pasională ar putea deveni prea intensă pentru a fi controlată. Chiar dacă ar putea părea ca fiind totul în acest moment, o relație care creează dependență ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru sănătatea ta mentală pe termen lung.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Scorpion

Pe 22 august, Soarele intră în zona ta socială, subliniind încă o dată confortul și ajutorul pe care ți-l pot oferi prietenii. Când Mercur intră în casa intimității a doua zi și Uranus devine retrograd, pe 24 august, te vei simți contemplativ, dar prietenii te vor convinge în cele din urmă să ai o stare de spirit mai bună.

Pe 27 august, va fi o Lună Nouă plină de distracție, optimistă, îți poate aduce ocazia de a întâlni un nou prieten, mentor sau consilier. În acest moment fii atent la persoanele din jurul tău și la impactul pe care acestea îl pot avea în cursul dezvoltării tale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Scorpion. Mercur intră în casa intimității