Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Gemeni. Va avea loc o mare schimbare

Horoscop august 2022 Gemeni. Protejarea intimității tale este crucială la începutul lunii august, deoarece conjuncția strânsă și surprinzătoare dintre Marte și Uranus de pe 1 august ar putea avea rezultate neașteptate în aspecte ce țin de cămin sau familie.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:22

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Gemeni - Shutterstock

De asemenea, trebuie să înțelegi cum trecutul tău te influențează, mai ales în prima parte a lunii august, pentru că Mercur, guvernatorul tău, va schimba semnul zodiacal pe 4 august. Înțelegerea motivului pentru care te afli acolo unde te afli va veni prin prelucrarea atât a amintirilor pozitive, cât și a celor negative.

Horoscop bani august 2022 Gemeni

Pe 11 august, la Luna Plină, gândurile tale se mută spre viitor. Această energie dinamică te îndeamnă să te bucuri de realizările tale și să aștepți cu nerăbdare noi experiențe interesante. Este un moment fantastic pentru a ieși în oraș, deoarece Venus schimbă semnul și favorizează contactul social și prietenos în aceeași zi.

Pe 20 august, când Marte intră în Gemeni, va avea loc o mare schimbare în modul în care percepi energiile și evenimentele pentru această lună. Poți anticipa o creștere a optimismului și o atitudine energizantă și sănătoasă care îți permite să fii tu însuți pe deplin, autentic. Odată ce Soarele își schimbă și el semnul pe 22 august, legăturile familiale vor înflori.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Gemeni

Când Uranus va intra în retrogradare pe 24 august, cei avea, de asemenea, o mai mare înțelegere a trecutului și a efectelor acțiunilor tale anterioare, ceea ce te va ajuta în procesarea emoțională. La sfârșitul lunii august, este o idee bună să-ți exprimi emoțiile prin artă, creativitate, dans, muzică. Pe 25 august, Mercur intră în sectorul tău creativ pentru a susține acest lucru.

Luna se încheie pe 27 august, cu o Lună Nouă care se petrece în casa familiei din astrograma ta. Așteaptă-te la vești pozitive în familie sau în jurul tău, cu o puternică impregnare de optimism. Eventual poți începe și demara proiecte ce țin de familie, casă, cămin, imobiliare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Gemeni. Va avea loc o mare schimbare