Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Peşti. Iubire şi multe decizii importante

Horoscop august 2022 Peşti. Pe 1 august, conjuncția Marte-Uranus lansează un avertisment: cu cât încerci mai mult să mulțumești pe toată lumea, cu atât este mai probabil să nu reușești.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 11:26

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Peşti - Shutterstock

În schimb, concentrează-te pe un singur lucru și execută-l extrem de bine.

Pe 4 august, Mercur își schimbă semnul zodiacal și intră în sectorul iubirii, ajutându-te să-ți exprimi mai liber afecțiunea. Cu toate acestea, Luna Plină din 11 august indică o nevoie puternică de izolare. Ar fi momentul ideal pentru a te retrage sau pentru a-ți lua câteva zile libere, dar ai grijă ca partenerul să nu înțeleagă greșit acest lucru.

Venus își schimbă și ea semnul zodiacal pe 11, îndemnându-te să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Ia în considerare o abordare mai blândă a formei tale fizice, în loc de exerciții excesive sau diete extrem de restrictive.

Horoscop dragoste august 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Pe 20 august, Marte va intra în casa familiei, dându-ți undă verde să mergi mai departe cu orice dificultăți casnice sau legate de proprietate. Oferă tuturor ocazii de a se descărca, deoarece acest impact îi poate face pe toți cei din familie mai irascibili.Intrarea Soarelui în zona casa iubirii pe 22 august, guvernează ultima jumătate a lunii. Gândește-te cu atenție la relația ta și la modul în care ai putea să o consolidezi.

Pe 25 august, Mercur își va schimba semnul zodiacal, oferindu-ți ocazia de a dezvolta o intimitate intelectuală mai profundă. Firește, Luna Nouă din acea zi din casa iubirii este un moment minunat pentru consolidarea angajamentului, reînnoirea jurămintelor sau, dacă ești singur și ești în căutare, pentru a găsi un nou partener.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Peşti. Iubire şi multe decizii importante