Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Rac. Mercur intră din nou în casa familiei

Horoscop august 2022 Rac. În ceea ce privește acțiunile cuiva, poți fi surprins sau dezamăgit la începutul lunii august.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:24

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Rac - Shutterstock

Datorită conjuncției extrem de impulsive dintre Marte și Uranus de pe 1 august, este foarte probabil să se întâmple un astfel de lucru. Dacă un amic te dezamăgește, încearcă să nu te grăbești să tragi concluzii pripite. Pe 4 august, Mercur intră în zona ta de comunicare, făcându-ți mai simplu să asculți povestea și să-ți exprimi propriile emoții cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Horoscop bani august 2022 Rac

Cu toate acestea, Luna Plină tensionată de pe 11 august spune că orice dezamăgire și neînțelegere nerezolvată sau probleme de trădare sunt încă prezente. Venus intră în zona valorilor tale în aceeași zi în care părăsește Racul, așa că ai putea simți nevoia de a-ți apăra principiile.

Întoarce-te la latura ta spirituală pentru a te ajuta să treci prin acest val emoțional dificil. Ești motivat să îți explorezi capacitățile spirituale și să îți îmbunătățești cunoștințele și abilitățile în acest domeniu atunci când Marte intră în casa psihicului și a aspectelor mentale, pe 20 august. Emoțiile tale se vor îmbunătăți ca urmare a acestui tranzit, iar orice răni deschise vor începe să se vindece.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Rac

Pe 22 august, când Soarele își schimbă semnul zodiacal, luna ia o nouă turnură spre bine. Pe 24 august, când Uranus intră în retrogradare, s-ar putea să înțelegi și să accepți mai bine și deciziile pe care le-ai avut în raport cu prietenii.

Pe 25 august, Mercur intră din nou în casa familiei tale, consolidând stabilitatea emoțională de care ai nevoie. Luna Nouă din 27 august, între timp, se referă la schimbul de idei și la ceea ce poți tu începe să creezi. Este momentul în care începi să lucrezi pentru visele tale, mai ales dacă ai dorit să începi un proces personal de orice fel.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Rac. Mercur intră din nou în casa familiei