Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Capricorn. Luna plină trece în casa banilor

Horoscop august 2022 Capricorn. Deși ai tendința de a avea stabilitate emoțională, sentimentele sunt deosebit de puternice pe 1 august, când Marte și Uranus se întâlnesc.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:44

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Capricorn - Shutterstock

Nu ar trebui să te mire dacă te simți impulsiv sau împins să acționezi ușor temperamental sau agresiv.

Horoscop bani august 2022 Capricorn

Acesta ar fi un moment excelent pentru a începe un nou curs de formare, deoarece schimbarea de semn zodiacal a lui Mercur, pe 4 august, te împinge să îți extinzi orizonturile. Dobândirea de noi abilități îți va crește perspectivele.

Luna plină din 11 august se petrece în casa banilor și a resurselor, ceea ce poate indica o mică problemă financiară. Este indicat să ții în frâu cheltuielile în această perioadă, deoarece Venus, care este planeta banilor și a plăcerilor, se va deplasa în acea zi și te poate tenta să te lași pradă unui confort costisitor.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Capricorn

Pe 20 august, Marte intră în casa muncii și a rutinei, motivându-te să îndepliniți sarcinile mai eficient, mai rapid și mai eficace. Această atmosferă plină de energie este potrivită pentru a demara un efort susținut și prelungit sau pentru a termina în sfârșit o sarcină care a durat o eternitate.

Pe 22 august, când Soarele intră în casa aventurii și a adrenalinei, vei fi optimist și nerăbdător cu privire la ceea ce viitorul rezervă. Cu toate acestea, atunci când Uranus devine retrograd, pe 24 august, acțiunile tale neglijente de la începutul lunii s-ar putea să se întoarcă într-o formă accentuată. Dacă trebuie să îți ceri scuze pentru o greșeală, acționează fără întârziere. Luna Nouă de la sfârșitul lunii august îți oferă acces la o gamă largă de oportunități. Multe aspecte ale vieții tale încep să funcționeze bine, inclusiv călătoriile, sportul, educația și justiția.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Capricorn. Luna plină trece în casa banilor