Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Săgetător. O perioadă ideală pentru promovări și interviuri de angajare

Horoscop august 2022 Săgetător. Luna august pare a fi o lună extraordinară, mai ales la serviciu.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:40

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Săgetător - Shutterstock

Luna începe cu o conjuncție Marte-Uranus în zona de îndatoririlor, însă acest lucru ar putea fi un catalizator util pentru îmbunătățirea echilibrului dintre viața profesională și cea personală.

Horoscop bani august 2022 Săgetător

Pe 4 august, Mercur își va schimba semnul și va merge în casa profesiei, ceea ce este posibil să-ți îmbunătățească semnificativ abilitățile de comunicare la locul de muncă. Perioada este ideală pentru vânzări, promovări și interviuri de angajare.

Pe 11 august, va avea loc o Lună Plină activă și plină de entuziasm, ceea ce este ideal pentru a încheia treburile nerezolvate și pentru a scăpa de dezordine, astfel încât să poți începe imediat proiecte noi. Venus intră în casa aventurii și a riscurilor în aceeași zi, așa că fă-ți planuri de călătorie care să includă ceva palpitant și plin de acțiune. Marte intră în semnul tău opus pe 20 august. Acest lucru crește intensitatea în relațiile tale romantice, dar fii prudent, deoarece această influență astrală te face, de asemenea, mai iritabil și mai furios.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Săgetător

Când Soarele își schimbă semnul pe 22 august, ambițiile sunt în prim-plan, iar cu Uranus care intră în retrogradare în casa activităților zilnice, două zile mai târziu, vei dori să te asiguri că nu există șocuri neplăcute în viața ta profesională.

Schimbarea de semn a lui Mercur, pe 25 august, îți întărește capacitatea de a lucra în echipă, ceea ce este o veste excelentă dacă ocazional îți place să fii singur și ai probleme în a te înțelege cu colegii de muncă. Acest lucru pregătește Luna Nouă din sectorul tău profesional, care aduce cu ea promisiunea unui nou început la locul de muncă și o mulțime de perspective incredibile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Săgetător. O perioadă ideală pentru promovări și interviuri de angajare