Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Berbec. Dificultăţile financiare ar putea dispărea

Horoscop august 2022 Berbec. Pe 1 august, când guvernatorul tău, Marte, îl va întâlni pe Uranus, controlează-ți impulsivitatea, altfel îți poți provoca involuntar probleme financiare.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:15

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Berbec - Shutterstock

Totuși, începutul lunii august este o perioadă favorabilă colaborării și consolidării legăturilor cu colegii de muncă, mai ales după ce Mercur schimbă semnul zodiacal pe 4 august.

Horoscop bani august 2022 Berbec

Când Luna Plină strălucește din casa poziției sociale, pe 11 august, accentul este pus direct pe plăcere, așa că termină cât mai repede cu munca. La această dată, Venus schimbă semnul zodiacal și intră în zona plăcerii din astrograma ta, ceea ce poate aduce cheltuieli suplimentare și dificultăți în câmpul muncii.

Pe 20 august, Marte, schimbă semnul zodiacal și îți sporește dorința de a discuta, de a crea noi rețele sociale și de a împărtăși idei. Aceasta poate fi o veste minunată și pentru tine la serviciu, mai ales când Soarele intră în zona sarcinilor zilnice, pe 22 august.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Berbec

În jurul datei de 24 august, când Uranus devine retrograd și te obligă să înveți lecții din comportamentul impulsiv din trecut, dificultățile financiare cu care te-ai confruntat la începutul lunii ar putea să reapară. Din fericire, Mercur intră în Balanță a doua zi, îmbunătățind comunicarea și reducând tensiunile în cuplu.

Pe 27 august, însă, Luna Nouă se va petrece în sectorul obligațiilor din asrtrograma ta, forțându-te să îți îndrepți din nou atenția asupra muncii. Sfârșitul lunii august este o perioadă excelentă pentru a avansa în domeniul profesional, dar este nevoie de concentrare, așa că evită distracțiile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Berbec. Dificultăţile financiare ar putea dispărea