Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Balanţă. Punct de cotitură într-o relație romantică

Horoscop august 2022 Balanţă. Un conflict de putere apare în mod evident pe 1 august, când are loc conjuncția Marte-Uranus. S-ar putea să dorești să te îndepărtezi temporar de o relație care ți se pare prea solicitantă.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:37

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Balanţă - Shutterstock

Pe 4 august, Mercur va intra în casa muncii, ceea ce te va ajuta în organizarea ideilor tale.

Horoscop bani august 2022 Balanţă

Luna Plină din 11 august poate marca un punct de cotitură într-o relație romantică. Pe lângă evidențierea comportamentului riscant, a flirtului și a imprudențelor, această energie poate oferi, de asemenea, bucurie, plăcere și fericire. Zona obiectivelor pe termen lung din astrograma ta este cea în care Venus, planeta care te guvernează, se va muta în aceeași zi. Așadar, indiferent de circumstanțele amoroase, păstrează-ți calmul și gândește-te la viitor.

Din 20 august, când Marte își schimbă semnul și te încurajează să îți lărgești orizonturile, luna ia o turnură considerabil mai favorabilă. Fă-ți un scop din a căuta noi oameni și cunoștințe în viitor, de asemenea călătoriile sunt favorizate.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Balanţă

Motivele din spatele luptelor pentru putere care se duc în jurul tău vor începe să devină mai clare atunci când Uranus va intra în retrogradare, pe 24 august, ceea ce îți va oferi ușurare și înțelegere. Pe 25 august, Mercur intră în Balanță, evidențiind abilitățile tale diplomatice. Această atitudine ameliorează furia pe care ai simțit-o la începutul lunii.

Luna Nouă din 27 august, pe de altă parte, oferă, de asemenea, o nouă perspectivă asupra misiunii vieții tale. Direcția și motivația ta sunt acum mai evidente pentru tine. Este momentul să schimbi direcția în care viața ta evoluează.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Balanţă. Punct de cotitură într-o relație romantică