Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Vărsător. Schimbări importante la serviciu

Horoscop august 2022 Vărsător. Ai fost preocupat o vreme de sentimentul de constrângere în raportu cu percepția pe care o au ceilalți despre tine.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:53

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Vărsător - Shutterstock

Mai ales dacă este vorba de un membru al familiei care nu este de acord cu stilul tău de viață, ai putea decide să iei măsuri severe pe 1 august, când Marte se va întâlni cu planeta care te reprezintă într-o oarecare măsură, Uranus.

Horoscop bani august 2022 Vărsător

Într-o dispută sau un conflict, schimbarea de semn a lui Mercur pe 4 august te va ajuta să îți impui punctul de vedere, dar, mai ales, această conjunctură îți dezvăluie, de asemenea, că ești mai capabil și mai plin de resurse decât îți dai seama.

Luna Plină în Vărsător din 11 august subliniază cu adevărat voința ta de a fi cine ești în ciuda - sau chiar din cauza - opiniilor celorlalți. Acest lucru are un efect cu adevărat puternic și îți dă siguranța de sine pentru a vorbi și a te face remarcat. În aceeași zi, Venus intră în semnul tău opus, îmbunătățindu-ți viața amoroasă și asigurându-te că soțul/soția ta te va copleși cu dragoste și tandrețe.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Vărsător

Îți va plăcea intrarea lui Marte în zona ta de întâlniri pe 20 august, dacă ești singură. Această influență te poate încuraja să îți exprimi mai mult creativitatea dacă ești deja într-o relație fericită, așa că acum este momentul perfect pentru a începe o nouă activitate.

Vei putea procesa mai bine dificultățile familiale nerezolvate pe 24 august, când Uranus devine retrograd în zona ta de familie. A doua zi, Mercur își va schimba semnul, evidențiind noile libertăți pe care le poți obține dacă iei decizia de a nu te încadra în categoriile sau cutiile altcuiva. Nu în ultimul rând, luna august se încheie cu o Lună Nouă pe 27 august. Dacă ai probleme cu sănătatea ta, acum este momentul ideal pentru a începe o consiliere psihologică sau medicală.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Vărsător. Schimbări importante la serviciu