Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Taur. Marte se mută în sectorul banilor

Horoscop august 2022 Taur. S-ar putea să te simți inconfortabil la începutul lunii august, deoarece îți place rutina și stabilitatea.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:22

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Taur - Shutterstock

Conjuncția provocatoare a lui Marte și Uranus din Taur, pe 1 august, îți testează răbdarea și capacitatea de a face față schimbărilor bruște, nedorite. Lasă deoparte așteptările tale și concentrează-te pe a te mișca odată cu lucrurile din jur. Odată ce Mercur va schimba semnul zodiacal pe 4 august, situațiile se vor simplifica.

Horoscop bani august 2022 Taur

Zona statutului sociale este cea care găzduiește Luna Plină din 11 august, sugerând evoluții emoționale care ar putea să-ți dea peste cap munca, aspirațiile sau modul în care te simți în societate. Venus se află în casa familiei, așa că te poți baza pe ei pentru sprijin emoțional.

Începând cu 20 august, vei începe să te simți mai stăpân pe situație, mai ales când Marte părăsește Taurul, ceea ce va calma temporar tensiunile, și se mută în sectorul banilor, ceea ce te va motiva să îți consolidezi situația financiară. Când Soarele își schimbă semnul zodiacal, pe 22 august, starea de spirit devine mai imaginativă și mai plină de viață.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Taur

Totuși, mai târziu în cursul lunii vei pune sub semnul întrebării unele dintre deciziile tale, în special atunci când Uranus devine retrograd în Taur, pe 24 august, dar totuși această perioadă este adesea mai calmă și mai plăcută.

Luna Nouă din 27 august aduce un nou început în viața ta amoroasă. Dacă ești singur, acesta este un moment excelent pentru a începe să mergi la întâlniri sau poți folosi această energie pentru a reaprinde romantismul și pasiunea unei relații deja existente.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Taur. Marte se mută în sectorul banilor