Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2022 Leu. Soarele intră în casa banilor

Horoscop august 2022 Leu. Păstrează-ți obiectivele, pe măsură ce începe luna august. Avansarea ta profesională poate părea la început deficitară, mai ales pe 1 august, când Marte îl va aspecta pe Uranus, într-o demonstrație tensionată și explozivă de putere.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:25

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop august 2022 Leu - Shutterstock

Cu toate acestea, pe 4 august, Mercur va părăsi Leul și va intra în casa banilor din astrograma ta. Acest lucru sugerează că este posibil să găsești noi surse de venit sau o cale profesională diferită.

Horoscop bani august 2022 Leu

Ferește-te de orice tensiune care apare în relația de cuplu ca urmare a imprevizibilității carierei. Pe 11 august, Luna Plină se petrece în semnul zodiacal opus, exprimând tensiunea și resentimentele din dragoste. Din fericire, Venus intră în Leu în aceeași zi, așa că îți aborda partenerul cu mai multă dragoste și înțelegere.

Păstrarea unei perspective pe termen mai lung te va ajuta să gestionezi orice agitație din această lună și te va împiedica să te lași prins în sentimente negative. Aici este momentul în care schimbarea de semn zodiacal din 20 august a lui Marte va fi extrem de benefică. Pe 22 august, așa cum face de obicei în această perioadă a anului, Soarele intră în casa banilor, oferindu-ți un impuls și optimism care este deosebit de binevenit în această perioadă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste august 2022 Leu

Pe 24 august, Uranus va deveni retrograd în casa carierei și a statutului social, ceea ce te va determina să îți reconsideri obiectivele pentru viața profesională. În acest moment, ar fi benefic să redefinești ideea succesul.

În ciuda agitației sale, luna august se încheie destul de bine. Luna Nouă din 27 august este semnul unor noi șanse pentru aspectele financiare, noi întreprinderi sau noi surse de venit. Profită la maximum de acest entuziasm gândindu-te creativ la ceea ce poți aduce nou pe piață.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2022 Leu. Soarele intră în casa banilor