Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 noiembrie. Gemenii vor să experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o surpriză pe plan amoros

Încheiem weekendul cu veşti foarte bune fie pe plan emoţional, fie pe plan financiar. Depinde de fiecare dintre noi în ce direcţie de canalizăm atenţia.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.11.2021, 08:35

Vezi și

Horoscop 28 noiembrie Berbec

BERBECII atrag bani, este clară direcţia. Astăzi îi puteţi cuceri pe cei din jur dacă daţi dovadă de diplomaţie şi vă expuneţi farmecul personal pe care cu toţii ştim că îl aveţi, spun astrele

Horoscop 28 noiembrie Taur

TAURII dau dovadă de inventivitate în discuţiile cu partenerul de viaţă. Ceea ce se poate concretiza cu o călătorie memorabilă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 28 noiembrie Gemeni

Nativii GEMENI aleg să experimenteze ceva nou cu un membru al familiei, dar preferă să ţină secret. Totuşi, astrele vă sfătuiesc să nu îi excludeţi pe ceilalţi.

Horoscop 28 noiembrie Rac

RACII sunt foarte deschişi faţă de cei din jur, lucru care îi face să fie în centrul atenţiei. Iar dacă aveţi nevoie de ajutor, fiţi convinşi că amicii se vor oferi să vi-l ofere necondiţionat.

Horoscop 28 noiembrie Leu

LEII par să fie interesaţi de tehnologie, poate chiar vă cumpăraţi un gadget sau devine un hobby domeniul IT. Este o zi bună şi dacă vreţi să adoptaţi un animal sau, dacă deja aveţi, să îl răsfăţaţi.

Horoscop 28 noiembrie Fecioară

Pentru FECIOARE sporturile extreme sună tentant, mai ales dacă pot coopta persoana iubită. Este benefic să faceţi ceva nou în relaţiile de iubire şi paote să treceţi la un alt nivel.

Horoscop 28 noiembrie Balanţă

BALANŢELOR este posibil să le surândă o excursie în aer liber sau să viziteze locuri noi. Şi de capitolul spiritualitate sunteţi mai interesate decât de obicei.

Horoscop 28 noiembrie Scorpion

O relaţie neprevăzută s-ar putea să se înfiripeze în cazul SCOPRIONILOR. Nu trebuie să fie neapărat de iubire, ci şi de prietenie, iar astrele vă recomandă să vă ocupaţi azi de acest sector. 

Horoscop 28 noiembrie Săgetător

SĂGETĂTORII îşi doresc să facă ceva nou, poate chiar extrem, însă riscă să fie nechibzuţi şi să regrete mai târziu. Puneţi mai mult accent pe cămin şi pe familie.

Horoscop 28 noiembrie Capricorn

CAPRICORNII pot planifica o călătorie sau măcar o ieşire cu prietenii. Deşi veţi avea tendinţa să refuzaţi, încercaţi să vă motivaţi şi să mergeţi. 

Horoscop 28 noiembrie Vărsător

Pe de altă parte, VĂRSĂTORII petrec mult timp cu cei dragi, însă, cercul persoanele favorite din familie este destul de restrâns, poate se rezumă doar la partenerul de viaţă.

Horoscop 28 noiembrie Peşti

Iar nativii PEŞTI sunt mult prea tehnici şi analitici. Exprimaţi-vă natural, în special cu prietenii şi familia şi renunţaţi la atitudinea severă.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 noiembrie. Gemenii vor să experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o surpriză pe plan amoros