Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 august 2022. Zodia care aleargă după bani şi dragoste, dar le pierde pe amândouă. Apar mari cheltuieli

Horoscop 4 august 2022. Astrologii prevăd o zi mai delicată pentru zodii când vine vorba de bani. Unii nativi sunt buni de plată pentru lucruri la care nu se aşteptau, în timp ce alţii au discuţii esenţiale legate de finanţe şi cheltuielile casei. Nici în dragoste nu merg toate excelent, iar soarta relaţiei e scrisă în astre. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.08.2022, 09:27

Vezi și

Horoscopul zilei de joi, 4 august 2022, aduce frământări legate de bani şi chestiuni administrative pentru mai multe zodii. Fie că au de dat sau de primit anumite sume, lucrurile tind să se complice astăzi pentru nativi, iar în cazul unora dintre ei "salvarea" vine cât se poate de surprinzător. Iată în ce aspecte vă susţin astrele, dar şi ce ar fi mai bine să evitaţi, cel puţin pentru moment.

Horoscop 4 august 2022 Berbec

Berbecii își îndreaptă atenția către familie. În special pe chestiunile delicate care necesită atenție imediată cum ar fi acte, facturi sau chiar bani. 

Citește și: 4 zodii care sunt făcute pentru căsătorie. Au mari șanse să aibă o viață fericită

Pe acelaşi subiect

Horoscop 4 august 2022 Taur

Impulsivitatea își spune cuvântul în rândul Taurilor. Mare grijă la finanțe și la dragoste, pentru că atitudinea nepotrivită vă poate face să le pierdeți pe amândouă. 

Horoscop 4 august 2022 Gemeni

Familia este pe primul loc în cazul Gemenilor. Dacă în ultimul timp v-ați neglijat partenerul de viață, azi e momentul să schimbați asta sau, de ce nu, să aveți curajul necesar de a face o nebunie, spun astrele

Horoscop 4 august 2022 Rac

Racii sunt preocupați cu tot ce ține de bani. Sunt mari șanse ca o femeie să se implice în activitățile voastre și să fie un plus care să vă obțină avantajul de care aveți nevoie.

Horoscop 4 august 2022 Leu

Nativii zodiei Leu nu au timp de momente de vulnerabilitate. Ar trebui să vă concentrați atenția pe lucruri palpabile, pe planuri realiste, fără să visați la obiective mărețe, pentru că veți pierde din vedere ce puteți materializa acum.

Horoscop 4 august 2022 Fecioară

Fecioarele se pot simți copleșite de sarcinile de la serviciu. Încercați, atunci când puteți, să vă relaxați și să vă detașați de stresul cotidian.

Horoscop 4 august 2022 Balanţă

Balanțele pot discuta chestiuni financiare, iar partenerul de viață vă aduce beneficii prin susținerea lui. Poate doar emoțional și moral, dar nu e exclus să se implice și material.

Horoscop 4 august 2022 Scorpion

Scorpionii ar trebui să nu își facă planuri importante, pentru că s-ar putea să se amâne sau chiar să se anuleze. Dar puteți discuta despre planuri de viitor sau împrumuturi bancare.

Horoscop 4 august 2022 Săgetător

Productivitatea este cuvântul zilei pentru Săgetători, asta doar dacă nu cedează impulsurilor de moment. Încercați să nu trageți concluzii pripite - ideile voastre se vor materializa, dar peste ceva timp.

Horoscop 4 august 2022 Capricorn

Este o zi bună pentru Capricorni pentru a-și plăti facturile. Nu mai amânați nimic, mai ales dacă implică și birocrație.

Horoscop 4 august 2022 Vărsător

Vărsătorii o duc foarte bine în zonele de negocieri și comunicare. Încercați să nu vă implicați prea mult emoțional, pentru că veți resimți asta, la pachet cu un posibil conflict în relația de cuplu.

Horoscop 4 august 2022 Peşti

Nativii zodiei Pești vor atinge multe obiective dacă apelează la ajutorul colegilor de muncă. Dar nu vă grăbiți să trageți concluzii fără să aveți toate informațiile necesare. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 august 2022. Zodia care aleargă după bani şi dragoste, dar le pierde pe amândouă. Apar mari cheltuieli