Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 august 2022. Zodia care trebuie să fie atentă în relația de cuplu. O despărțire pare inevitabilă

Horoscop 5 august 2022. Este o zi bună pe zona comunicării. Vă faceți auziți și vă bucurați de avantaje. Pe de altă parte, nativii din zodia Taur trebuie să acorde o mai mare atenție relației de cuplu, o despărțire pare inevitabilă.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 13:18

Horoscop 5 august 2022
Horoscop 5 august 2022 - Shutterstock

Horoscop 5 august 2022 Berbec

Nativii berbec sunt preocupați de carieră sau… mai bine zis îngrijorați. Ar trebui să vă relaxați și să faceți abstracție de la incertitudini pentru că nimeni nu vă poate înlocui. 

Horoscop 5 august 2022 Taur

Taurii întâmpină probleme pe zona relațiilor din cauza unui conflict sau a unei despărțiri. E bine să vă adaptați situațiilor dacă nu vreți să vă dezechilibreze.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 5 august 2022 Gemeni

O zi în care gemenii sunt implicați într-un proiect sau o activitate alături de cei dragi. Sunteți avantajați pe zona studiului și comunicării, așa că… profitați din plin.

Horoscop 5 august 2022 Rac

O femeie încercă să îi manipuleze pe raci. Nu vă lăsați influențați și verificați orice informație cu atenție, mai ales dacă vă poate afecta jobul.

Horoscop 5 august 2022 Leu

Pe plan financiar, leii sunt puțin dezechilibrați, poate din cazul unor plăți restanțe. Nu este o zi bună pentru a lua decizii majore. Aveți răbdare pentru că totul se va rezolva la momentul potrivit. 

Horoscop 5 august 2022 Fecioară

Fecioarele au de rezolvat chestiuni legate de acte și semnături. E posibil să depindeți de o instituție, să primiți o aprobare sau un răspuns. 

Horoscop 5 august 2022 Balanță

Balanțele stau foarte bine la capitolul comunicare. Poate a venit momentul să ieșiți din zona de confort și să încercați ceva nou.

Horoscop 5 august 2022 Scorpion

În schimb, scorpionii sunt foarte pasionali și fie se ceartă cu partenerul de viață, fie se implică sentimental prea mult într-o relație cu o persoană cu care nu au o legătură strânsă. Cert este că, iubirea va fi subiectul zilei.

Horoscop 5 august 2022 Săgetător

În cazul săgetătorilor apare un conflict în raport cu niște prieteni sau cunoștințe mai vechi. Surprizele nu vor lipsi, așa că… mare grijă cum le gestionați.

Horoscop 5 august 2022 Capricorn

Capricornii trebuie să fie atenți la excese, indiferent de ce natură. Poate munciți mai mult ca de obicei iar asta vă afectează imunitatea dar și psihicul. Încercați să vă regăsiți echilibrul. 

Horoscop 5 august 2022 Vărsător

Vărsătorii rezolvă ceva legat de plăți, credite sau bănci. Nu vă îngrijorați, tot ce trebuie să faceți este să scrieți o listă și să bifați, în primul rând, chestiunile mai importante.

Horoscop 5 august 2022 Pești

Nativi Pești stau foarte bine la capitolul socializare. Nu este exclus să plecați într-o scurtă călătorie alături de cei dragi, dar nu uitați să aveți grijă la excesele culinare. 

Dacă vreți să aflați mai multe informații, puteți accesa pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 august 2022. Zodia care trebuie să fie atentă în relația de cuplu. O despărțire pare inevitabilă