Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 17 August 2017

Horoscopul zilei: 17 August 2017

de Redactia Observator

la 17.08.2017 , 08:34

Berbecii au multă încredere în ei, iar asta îi va ajuta enorm. Ştiu exact ce trebuie să facă pentru a-şi atinge obiectivele.

***

Astăzi începe o nouă etapă în viaţa taurilor. Poate fi vorba despre o nouă relaţie sau un nou loc de muncă. Vor să facă totul ca la carte, aşa că analizează fiecare pas pentru a nu da greş.

Articolul continuă după reclamă

***

Pe acelaşi subiect

Nativii Gemeni se vor implica într-un proiect care le aduce pe lângă faimă şi venituri importante. Le este recomandat să fie conştiincioşi şi să nu se culce pe o ureche.

***

Racii au o perioadă excelentă pe plan sentimental. Partenerul de viaţă le pregăteşte o surpriză care îi va lăsa fără cuvinte.

***

Leii primesc laude şi aprecieri din parte celor din jur. Reuşitele lor vor continua şi în următoarea perioadă.

***

Este o zi importantă pentru Feciore. Astazi se vor clarifica mai multe aspecte în ceea ce priveşte cariera lor, însă nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Totul va ieşi aşa cum şi-au plănuit.

***

Ziua se anunţă a fi interesantă pe plan sentimental pentru Balanţe. Fie reaprindeţi flacăra cu partenerul de viaţă, fie, dacă nu au pe nimeni, vor merge la o întâlnire promiţătoare.

***

Nativii Scorpion sunt foarte eficienţi şi reuşesc să termine din timp tot ce şi-au propus. Au o viaţă socială bogată cu ieşiri, călătorii sau chiar petreceri grandioase.

***

În viaţa Săgetătorilor apare o situaţie în care este necesar să dea dovadă de diplomaţie. Descoperă că au interese comune cu cineva la care nu se aşteptau.

***

Capricornii privesc încrezători spre un proiect personal care evoluează excelent. Toate semnele le arată că este doar începtul unei perioade foarte bune din viaţa lor.

***

Vărsătorii vor avea câteva discuţii aprinse cu o persoană apropiată. Este indicat să încerce să se tempereze.

***

Iar Peştii nu ar trebui să ia decizii de natură financiară astăzi. S-ar putea să se lovească de mai multe erori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 17 August 2017