Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 17 Octombrie 2017

Horoscopul zilei: 17 Octombrie 2017

Berbecii primesc astăzi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă le va propune o nouă colaborare.

****

Taurii NU sunt în cea mai bună formă fizică. Sunt indispuşi şi obosiţi. Aşa că le recomand să evite întâlnirile de afaceri.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenilor le lipseşte simţul practic iar astăzi este indicat să NU aibă nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri.

****

Relaţiile cu anturajul le sunt benefice Racilor. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care îi frământă de mai mult timp.

****

Leii sunt hotărâţi să înceapă o nouă etapă în viaţa lor profesională. Îşi schimbă locul de muncă şi bine fac. Pentru ei astrele anunţă un viitor prefesioanal plin de satisfacţii.

****

Fecioarele sunt răsfăţate de jumătatea lor care le oferă un cadou la care au visat de multă vreme. Şi asta nu e tot! Capacitatea lor de comunicare este excelentă.

****

Balanţele NU se pot concentra, sunt indispuse, iar la locul de muncă se lovesc de multe probleme, dar dacă vor rămâne optimiste totul se va rezolva.

****

Starea de confuzie le poate afecta situaţia financiară Scorpionilor. Îi sfătuiesc să NU se implice în afaceri, chiar dacă li se pare că pot da lovitura.

****

Săgetătorii au rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri iar seara le aduce o veste bună de la persoana iubită. Viaţa lor se va schimba complet.

****

Capricornii primesc o sumă mare de bani şi îşi fac planuri îndrăzneţe. Ar fi bine să vă sfătuiţi şi cu jumătatea voastră. Astăzi vă completaţi perfect.

****

Este un moment bun pentru a încheia contracte, pentru Vărsători, iar investiţiile pe care le fac se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

****

Iar Peştii sunt tentaţi să cheltuiască mai mult decât îşi permit. E indicat să fie cumpătaţi şi să se consulte şi cu partenerul de viaţă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 17 Octombrie 2017