Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Porsche a lansat două noi versiuni pentru modelele Boxster și Cayman GTS - GALERIE FOTO

Porsche a lansat două noi modele, versiuni de motorizare GTS pentru familia Boxster/Cayman, cu puteri mai mari și performanțe sporite.

de Redactia Observator

la 18.10.2017 , 15:42

Porsche a lansat două noi modele, versiuni de motorizare GTS pentru familia Boxster/Cayman, cu puteri mai mari și performanțe sporite.

Cele două noi modele, Boxster GTS și Cayman GTS, beneficiază de un propulsor de 2.5 litri turbo, patru cilindri în arhitectură boxer, având o putere cu 15 CP mai mare decât versiunile S ale familiei și cu 35 CP mai multe față de vechile GTS, ale generației anterioare, notează profit.ro.

Articolul continuă după reclamă

Motorul este însolțit de cutie manuală în 6 trepte sau, opțional, cutie automată cu dublu ambreiaj PDK (Porsche Dopplekupplung). Printre dotările standard ale acestor două modele se numără Sport Chrono Pakage, Porsche Torque Vectoring cu diferențial blocabil mecanic pe spate și Porsche Active Suispension Management.

Pe acelaşi subiect

Dintre performanțele mașinii enumerăm cuplul de 430Nm, accelerația de la 0 la 100 km/h de 4,1 secunde și viteza maximă de 290 km/h.

Prețurile lor, pentru piața din Germania, sunt de 78.160 euro, 718 Boxster GST, și 76.137 euro, 718 Cayman GTS.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Porsche a lansat două noi versiuni pentru modelele Boxster și Cayman GTS - GALERIE FOTO