Antena Meniu Search
x

Rock și muzică electronică într-un concert omagial dedicat lui David Bowie la Londra

Un spectacol cu cele mai mari hituri ale lui David Bowie în versiune karaoke, rock sau electro, la care au asistat circa 900 de persoane

Un spectacol cu cele mai mari hituri ale lui David Bowie în versiune karaoke, rock sau electro, la care au asistat circa 900 de persoane, a avut loc duminică la Londra în semn de omagiu dedicat regretatului artist la o săptămână de la moartea sa, relatează AFP.

Organizat la Union Chapel, biserică în stil neogotic unde au loc astfel de manifestări culturale, spectacolul transmis în streaming pe YouTube a început cu o versiune a hitului 'Starman' (1972), cântat în cor de fanii de toate vârstele.

"Este o seară specială pentru mine. Cred că din oricare parte a lumii toți avem o legătură cu Bowie", a spus Scotty Watson, în vârstă de 27 de ani.

"Muzica lui David Bowie este coloana sonoră a vieților noastre", a spus și Louise Gilmour, cu fața acoperită de un machiaj în stil Ziggy Stardust.

Punctată de proiecții pe un ecran mare cu videoclipuri și interviuri ale artistului, seara a continuat cu o versiune a "Ziggy Stardust" cântată de trupa The Feathers, acompaniată de solista Maggie Ronson, sora lui Mick Ronson, fostul chitarist al lui Bowie.

A urmat apoi basistul Guy Pratt (Elton John, Pink Floyd, Madonna...), care a interpretat o versiune foarte fidelă originalului a "Life on Mars" (1971), unul din hiturile cele mai cunoscute ale lui Bowie.

David Bowie s-a stins din viață în 10 ianuarie, la două zile după lansarea pe piață a ultimului său album, "Blackstar".

Moartea sa a fost un imens șoc pentru milioane de fani din lumea întreagă, iar omagiile s-au înmulțit în ultimele zile pentru a spune adio artistului cu o mie de fețe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Rock și muzică electronică într-un concert omagial dedicat lui David Bowie la Londra