Antena Meniu Search
x

TULBURĂTOR! Şi-a presimţit MOARTEA. Mesajul cutremurător postat de o tânără pe Facebook în timp ce se îndrepta spre club Reina (FOTO)

O tânără libaneză, care a fost ucisă în urma atacului armat din Istanbul, şi-a presimţit sfârşitul cu puţin timp înainte.

O tânără libaneză, care a fost ucisă în urma atacului armat din Istanbul, şi-a presimţit sfârşitul cu puţin timp înainte.

Rita Chami, a cărei mamă fusese răpusă de cancer cu 4 luni înainte, a scris pe Facebook: ''Să sperăm că ne vom distra (în Turcia), în cel mai rău caz voi muri într-o explozie şi o să ma duc după mama''.

Tânăra era extrem de marcată de dispariţia mamei sale, cu care avea o relaţie foarte apropiată, aşa cum se poate vedea şi din imaginile postate pe pagina ei de Facebook.

Potrivit site-ului english.alarabiya.net, tatăl îndurerat ar fi încercat să o oprească să plece, dar ea s-a decis să meargă cu prietenii.

Autorul atacului care a semănat moarte în clubul Reina din Istanbul, trăgând la întâmplare asupra sutelor de oameni care celebrau aici intrarea în Noul An, este în continuare dat în urmărire.

Autorităţile turce au anunţat, luni, că sunt aproape să-l identifice.

Opt persoane au fost reţinute şi plasate în detenţie luni la Istanbul în cadrul anchetei privind atentatul comis în noaptea de Anul Nou şi revendicat de Statul Islamic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » TULBURĂTOR! Şi-a presimţit MOARTEA. Mesajul cutremurător postat de o tânără pe Facebook în timp ce se îndrepta spre club Reina (FOTO)