Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăra ucisă într-un teribil accident de maşină în UK, mânca KFC la volan înaintea impactului. Urma să fie cerută în căsătorie

Noi detalii în cazul morţii Annei Ledgar, tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil de maşină, în UK. Iubitul mărturisise că în câteva zile plănuise să o ceară de nevastă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2022, 20:52

Din ultimele detalii furnizate de anchetatori, se pare că Anna Ledgar, în vârstă de 28 de ani, se rătăcise şi intrase pe o parte greşită a drumului, în timp ce mânca KFC la volan, cu puţin înaintea accidentului mortal.

Anna plecase spre serviciu, la Macclesfield FC în octombrie anul trecut, când a fost implicată într-un accident între Uttoxeter și Rocester în Staffordshire. Serviciile de urgență au închis drumul timp de șase ore, iar tânăra a fost dusă de urgență la spital - unde a murit, din păcate, o zi mai târziu, în urma leziunilor cerebrale. Tânăra de 28 de ani se afla în registrul donatorilor de organe, motiv pentru care organele sale au putut ajuta la salvarea altor şase vieţi, printr-un ultim act de caritate.

Anna ar fi fost de vină în producerea accidentului înfiorător

Cu câteva clipe înainte de accidentul teribil, Anna ieşea din parcarea unui drive-thru de la KFC cu o comandă de mâncare, potrivit anchetatorilor.

Pe acelaşi subiect

Procurorul interimar din South Staffordshire, Andrew Barkley, a spus că indiciile arată foarte clar că Anna mânca la volan în momentul accidentului. El a concluzionat că decesul s-a produs în urma unei coliziuni rutiere. PC Sarah Mulvey, anchetator criminalist, a declarat că nu există nicio dovadă de frânare înainte ca mașina Annei să se ciocnească cu taxiul marca Peugeot. Aceasta a adăugat că nu existau alte obstacole în acea zonă.

Potrivit anchetatorilor, maşina ei fie a derapat, fie a trecut peste linia albă centrală și s-a izbit de taxiul din sens opus. Echipajul de la salvare a găsit mâncarea împrăştiată pe airbag-ul Seat-ului, declanşat la momentul impactului. Greg a spus însă că „nu a văzut-o niciodată” pe Anna să mănânce sau să bea când era la volan.

Şoferul taxiului a spus că a auzit doar o „bufnitură masivă” când a fost lovit de maşina Annei: „Coliziunea s-a petrecut pe partea mea de drum și nu am avut nicio șansă să iau măsuri preventine

Iubitul Annei urma să o ceară în căsătorie

Iubitul Annei, Greg Peters, a spus, printre lacrimi, că în câteva zile urma să o ceară în căsătorie. Cei doi se întâlniseră în mediul online în timpul restricţiilor din Starea de Urgenţă şi s-au îndrăgostit iremediabil. Tânărul a reuşit să primească binecuvântarea unui vical la spital, înainte ca Anna să-şi dea ultima suflare.

„M-am trezit luni dimineața devreme, plecam la serviciu la 6.30 dimineața, iar Anna era în tura doi la serviciu, așa că s-a întins puțin înainte de a plimba câinii și de a pleca spre Macclesfield. Îmi amintesc atât de clar. Am mers la ea chiar înainte să plec, am sărutat-o pe frunte și i-am spus: «la revedere, te iubesc». Ea a spus «Te iubesc» înapoi”. Când eram pe punctul de a ieşi, ea şi-a ridicat capul, s-a întors spre mine cu ochii adormiţi şi a întins mâna spre mine, cerându-mi mâna înapoi. Așa că, bineînțeles, m-am întors pentru un alt sărut și o îmbrățișare. Ea iubea îmbrăţişările. Chipul ei, în timp ce se întinde spre mine...asta va rămâne în mintea mea pentru totdeauna”, a povestit Greg, potrivit The Sun.

Recent, Anna obţinuse postul de antrenor personal al clubului Macclesfield FC, după ce se zbătuse enorm să arate tuturor de ce este în stare. 

„Să nu ratezi niciodată acel sărut, acea îmbrăţişare, ori a le spune «te iubesc» celor apropiaţi. Dacă nu i-aș fi spus asta Annei, m-aș fi învinuit atât de mult, dar ştiu că în fiecare zi ea ştia că o iubesc şi ştiam că mă iubeşte; asta mă face să mă simt special”, a conchis tânărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tânăra ucisă într-un teribil accident de maşină în UK, mânca KFC la volan înaintea impactului. Urma să fie cerută în căsătorie