Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 1 august: Se lasă cu O CERERE ÎN CĂSĂTORIE!

Pentru Balanţe se iveşte o ocazie bună de sărbătorit. Poate să fie o reuşită în afaceri sau, pentru doamne, chiar o cerere în căsătorie. Astfel că, îşi adună toţi prietenii şi se vor relaxa cum ştiu ei mai bine. 

de Redactia Observator

la 01.08.2017 , 10:45

Pentru Balanţe se iveşte o ocazie bună de sărbătorit. Poate să fie o reuşită în afaceri sau, pentru doamne, chiar o cerere în căsătorie. Astfel că, îşi adună toţi prietenii şi se vor relaxa cum ştiu ei mai bine. ​

Se anunţă o zi destul de agitată pentru nativii Berbeci, cu multe lucruri de rezolvat. Spre seară, însă, vor răsufla uşuraţi pentru că vor trece cu brio peste toate obstacolele zilei.

Taurii fac schimbări în casă, dar şi în relaţia cu partenerul de viaţă. Este posibil să aibă discuţii aprinse, care îi vor pune pe gânduri.

Vezi și

Gemenii sunt extrem de comunicativi astăzi. La serviciu au şansa de avansare, însă asta doar dacă ştiu cum să pună problema.

Racii plănuiesc un eveniment important. Trebuie să fie atenţi la calcule, pentru că s-ar putea să aibă surprize neplăcute.

Pentru Lei, ziua începe cu o călătorie. Ce-i drept, va fi în interes de serviciu, însă vor avea ocazia să se şi relaxeze puţin.

Fecioarele sunt tentate să rezolve mai multe lucruri deodată, iar asta le-ar putea face să comită greşeli costisitoare. 

Pentru Balanţe se iveşte o ocazie bună de sărbătorit. Poate să fie o reuşită în afaceri sau, pentru doamne, chiar o cerere în căsătorie. Astfel că, îşi adună toţi prietenii şi se vor relaxa cum ştiu ei mai bine. 

Scorpionii lucrează la un proiect important pentru cariera lor. Astăzi vor primi o veste bună de la o persoană care se oferă să îi ajute. 

Vin veşti bune şi pentru Săgetători. Bugetul familiei se va mări şi asta pentru că şefii decid că merită o mărire de salariu sau chiar o avansare în funcţie.

Capricornii nu trebuie să se lase descurajaţi de cei din jurul lor. Au şansa să se afirme, însă asta doar dacă se ambiţionează.

Nativii Vărsător vor cunoaşte astăzi persoane deosebite, cu care vor munci umăr la umăr pentru a duce la bun sfârşit un proiect extrem de important. 

Iar Peştii au de ales între două situaţii la fel de neplăcute. Însă, tot răul spre bine, pentru că astfel vor învăţa să aprecieze lucrurile bune mai mult. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 1 august: Se lasă cu O CERERE ÎN CĂSĂTORIE!