Antena Meniu Search
x

O bijuterie purtată de o rudă a prințului Harry la întâlnirea cu logodnica lui, Meghan Markle, a declanșat un val de critici (Foto)

O bijuterie purtată de o rudă a prințului Harry la întâlnirea familiei cu logodnica lui, Meghan Markle, a declarat un val de critici, scrie Daily Mirror.

O bijuterie purtată de o rudă a prințului Harry la întâlnirea familiei cu logodnica lui, Meghan Markle, a declarat un val de critici, scrie Daily Mirror.

Prințul Harry și-a prezentat noua logodnică familiei extinse, cu ocazia unui prânz de Crăciun găzduit de regina Elisabeta a II-a.

La sosirea la eveniment, prințesa Michael of Kent,  care este căsătorită cu un văr al reginei, a fost fotografiată purtând o broșă, care a fost caracterizată ca fiind "rasistă".

Broșa este o bijuterie "Blackamoor art", extrem de controversat pentru modul în care sunt reprezentați oamenii de culoare (n.r. - într-o poziție de servitute).

"Ca să o spunem clar, este o bijuterie făcută din imaginea sclaviei. Și trebuie să ținem cont de faptul că vorbim de o femeie care, la un moment dat, le-a transmis oamenilor de culoare să "se întoarcă în colonii" și care acum s-a prezentat cu această bijuterie la un prânz la care nepotul reginei și-a prezentat logodnica, care are origini sud-africane", scrie Lainey Gossip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » O bijuterie purtată de o rudă a prințului Harry la întâlnirea cu logodnica lui, Meghan Markle, a declanșat un val de critici (Foto)