Antena Meniu Search
x

Starurile de la Hollywood și fricile lor bizare

Nu doar oamenii obişnuiţi suferă de fobii. Şi multe dintre starurile de la Hollywood au o mulţime e frici iraţionale. Unii mai mici, alţii mai importante, cert este că vedetele ajung să se panicheze în cele mai neobişnuite situaţii.

de Redactia Observator

la 17.09.2020, 17:32

Vezi și
  • Adele, nu suportă pescăruşii
  • Scarlett Johansson, se teme de gândaci
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Fobia de clovni este destul de frecventă, iar Johnny Depp, celebru pentru multe personaje de film bizare, este îngrozit de ei. Ca să îşi controleze teama, însă, actorul abordează o terapie bazată pe desensibilizare şi se înconjoară de diverse obiecte specifice.

Fobiile de insecte şi reptile sunt şi ele destul de comune. Deşi în seria "Jason Bourne" joacă rolul unui superspion, în viaţa de zi cu zi, Matt Damon se pierde cu firea dacă vede un şarpe.

De aceeaşi fobie suferă şi Britney Spears, dar şi fostul ei iubit, Justin Timberlake. Interpretul hitului "Cry Me a River" se teme şi de păianjeni şi rechini.

Starul muzicii mondiale, Adele, nu suportă pescăruşii, iar interpreta supereroinei Văduva Neagră, Scarlett Johansson se teme de gândaci.

Printre cei cu fobii de animale se numără şi Orlando Bloom, care se teme de porci. Iar o frică iraţională ciudată ţinând cont de meseria ei are şi Pamela Anderson care suferă de spectrofobie, adică se teme de oglinzi. Billy Bob Thornton are şi el oroare de antichităţi.

Matthew McConaughey a cutreierat Universul în "Interstellar", dar în realitate se teme extrem de mult de uşi rotative şi de tuneluri.

Iar frumoasa Megan Fox întâmpină dificultăţi atunci când îşi învaţă replicile, pentru că are fobie de hârtie. Kylie Minogue se teme şi ea nici mai mult, nici mai puţin decât de umeraşe.

Unora dintre vedete, fobiile le dau peste cap vieţile de zi cu zi. Liam Payne se teme de linguri, iar colega sa Rita Ora se teme de toalete.

Pentru că terapia fobiilor presupune expunerea la factorul declanşator, Nicole Kidman care se teme de fluturi a ales să filmeze o reclamă pentru un ceas cu un astfel de model.

Sarah Michelle Gellar şi-a depăşit frica de cimitire pe platourile serialului "Buffy, spaima vampirilor", iar Jennifer Aniston, terorizată de avioane, a turnat un clip publicitar pentru o companie de profil din Emiratele Arabe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Starurile de la Hollywood și fricile lor bizare