Antena Meniu Search
x

Starurile Teatrului Bolshoi din Moscova vor susține un “Spectacol de Gală” pe 31 octombrie, la București

Cei mai buni balerini ai Teatrului Bolshoi din Moscova vor susține un "Spectacol de Gală" pe 31 octombrie, la Sala Palatului din București, o premieră pentru România.

Cei mai buni balerini ai Teatrului Bolshoi din Moscova vor susține un "Spectacol de Gală" pe 31 octombrie, la Sala Palatului din București, o premieră pentru România.

Cei zece artiști care vor dansa la București fac parte din elita baletului de la Moscova, fiind vorba de balerini principali și lideri ai corpului de balet, deținători a numeroase premii intrenaționale.

Cei zece balerini care îi vor încânta pe români pe scena Sălii Palatului sunt: Maria Alexandrova (Artist al poporului din Federația Rusă), Ekaterina Krysanova (Principal), Anastasia Stashkevich (Principal), Ana Turazashvili (Prim Solist), Margarita Shrainer (Solist, despre care The Telegraph scria în urmă cu doi ani că reprezintă cea mai spectaculoasă evoluție a unei balerine, de la începător direct în vârful ierarhiei mondiale) și Vladislav Lantratov (Principal), Ruslan Skvortsov (Principal), Vyaceslav Lopatin (Principal), Denis Savin (Leading Solist), Artur Mkrtchyan (Solist, considerat de presa internațională “o forță” a noului val de balerini).

Foto: Ekaterina Krysanova, balerină principală, prezentă la spectacolul de la București

Cei zece vor evolua într-un spectacol potpuriu “pas de deux” din opere celebre precum “Don Quijote”, “Frumoasa din Pădurea Adormită”, “Silfida”, “Raymonda”, “Flăcările Parisului” dar și din opere de balet contemporan.

Balerinii teatrului de la Moscova au pregătit însă și o surpriză pentru spectatori. Ei vor interpreta două teme din compoziția originală “Nureev” (Nureyev), interpretate chiar de către titularii de rol.

Foto: Ruslan Skvortsov, balerin principal prezent la spectacolul de la București

Opera “Nureev” este o saga a vieții celebrului balerin rus Rudolf Nureyev, avându-l compozitor pe Ilya Demutsky și coregraf pe Yuri Possokohov, iar în rolurile principale se regăsesc prim soliștii Maria Alexandrova (Margot Fonteyn), Vladislav Lantratov (Rudolf Nureyev) și Denis Savin (Erik Bruhn), care vor dansa la București temele Duo Rudi & Margo și Scrisoarea lui Erik.

Foto: Vladislav Lantratov și Denis Savin, balerini ai Teatrului de Balet Balshoi prezenți la spectacolul de la București

Iată programul complet al Spectacolului de Gală susținut de zece dintre cei mai titrați balerini ai Teatrului Bolshoi Moscova:

ACT 1

1. Pas de deux “Frumoasa Adormită"

Balerini: Ekaterina Krysanova (solist principal), Ruslan Skvortsov (solist principal)

2. Pas de deux "Sagalobeli"

Balerini: Ana Turazashvili (solist), Denis Savin (leading solist)

3. Pas de deux “Făcările Parisului"

Balerini: Margarita Shrainer (solist), Artur Mkrtchan (solist)

4. Pas de deux (Rudi and Margo), "Nureev"

Balerini: Maria Alexandrova (solist principal), Vladislav Lantratov. (solist principal)

5. Waltz

Balerini: Anastasiya Stashkevich (solist principal, Vyatcheslav Lopatin (solist principal)

ACT 2:

1. Pas de deux, "Silfida"

Balerini: Margarita Shrainer (solist), Artur Mkrtchan (solist)

2. Solo, (Scrisoarea lui Erik), "Nureev"

Balerin: Denis Savin (leading solist)

3. Pas de deux, "Raymonda"

Musica: A. Glazunov

Coregrafia: J. Grigorovich

Performers: Ekaterina Krysanova (solist principal), Ruslan Skvortsov (solist principal)

4. Pas de deux, ”Talismanul”

Balerini: Anastasia Stashkevich (solist principal), Vyatcheslav Lopatin (solist principal)

5. Grand Pas, "Don Quijote"

Balerini: Maria Alexandrova (solist principal), Vladislav Lantratov (solist principal), Margarita Shrainer (solist)

Prețurile pentru “Spectacolul de Gală” din 31 octombrie variază între 250 și 500 de lei.

Pentru Spectacolul de Gală al balerinilor de la Bolshoi Moscova au fost puse în vânzare și pachete VIP Exclusive All Inclusive.

Este vorba despre bilete la balcoane, asemenea marilor teatre ale lumii. Astfel, cei care își vor achiziționa bilete la loje, vor beneficia de servicii premium, all inclusive, având incluse în preț wellcome drinks, sampanie, gustări, cafea, ceai etc inclusiv servire profesionistă și private security.

Numărul de locuri la categoria VIP Exclusive All Inclusive este de 300, câte 150 pe fiecare parte a sălii. Conform organizatorilor, prețul unui astfel de bilet este de 150 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Starurile Teatrului Bolshoi din Moscova vor susține un “Spectacol de Gală” pe 31 octombrie, la București