Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu, atac sarcastic la Liviu Dragnea: "De vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: George Soros, presa ostilă şi programul de guvernare"

Fostul premier Sorin Grindeanu susţine că "sistemul George Soros","presa ostilă" şi programul de guvernare ar fi "de vină că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea".

Fostul premier Sorin Grindeanu susţine că "sistemul George Soros","presa ostilă" şi programul de guvernare ar fi "de vină că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea".

"Ca să recapitulăm, de vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: sistemul (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unică preocupare să-l deranjeze pe încă-preşedintele PSD), presa ostilă (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) şi un pic, dar doar un pic, programul de guvernare. Da, ţineţi minte, acel document ridicat la rang de Adevăr Suprem pe când Guvernul Grindeanu era 'evaluat', dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin părţile esenţiale", a scris Grindeanu, marţi, pe Facebook.

Fostul prim-ministru a arătat că 'din cauza deciziei unui singur om', toţi românii au de pierdut. 

"Am avertizat în repetate rânduri că stabilitatea şi predictibilitatea sunt primordiale, dacă vrem să păstrăm încrederea investitorilor. Vă dau un singur exemplu, ca să înţelegeţi ce a făcut Liviu Dragnea prin declanşarea crizei politice de luna trecută: ultima licitaţie pentru titluri de stat cu scadenţa la 10 ani s-a închis la dobândă de 3.98, sensibil mai mare decât precedenta, de 3.68. Adică, din cauza deciziei unui singur om, toţi românii au de pierdut: toţi va trebui să scoatem bani din buzunarele noastre ca să plătim dobânzi mai mari", a mai spus Sorin Grindeanu.

Pe acelaşi subiect

El a precizat că sunt adevărate informaţiile apărute în presă legate de întâlniri pe care le are cu "colegi şi prieteni din PSD".

"Mă voi întâlni în continuare cu toţi cei care doresc, fie că sunt din Timiş, Teleorman sau Giurgiu, pentru că sunt şi voi rămâne pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani", a adăugat Grindeanu. 

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Sorin Grindeanu, atac sarcastic la Liviu Dragnea: "De vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: George Soros, presa ostilă şi programul de guvernare"