Antena Meniu Search
x

UEFA A DECIS: Steaua va evolua in Liga Campionilor!

UEFA a acordat o pedeapsa cu suspendare pentru Steaua, dar ros-albastrii pot evolua in acest an in Liga Campionilor

Vezi și

UPDATE / 19:35 / Steaua a primit faxul de la UEFA: Campioana a primit un an neeuropean, dar cu suspendare. Acesta se poate activa doar in cazul in care clubul din Ghencea va comite vreo abatere in urmatorii 5 ani, perioada de gratie dictata de forul european!

UPDATE / 19:30 / Steaua Bucuresti va evolua in Liga Campionilor in acest sezon! Ros-albastrii vor fi sub supraveghere timp de cinci ani

UPDATE / 14:35 / Presa din Turcia anunta ca UEFA va anunta decizia abia dupa ora 17:00

UPDATE / 12:30 / In cazul in care Steaua va fi exclusa, echipa de pe locul doi va evolua in Liga Campionilor, in timp ce Vaslui, formatie ce nu a prins cupele europene, va prinde ultimul loc din Europa League.

UPDATE / 10:00 / UEFA a luat decizia, dar n-a terminat de redactat comunicatul. Un anunt ar urma sa fie facut public abia dupa ora 12:30

Steaua si-a aflat adversara din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. In cazul in care nu vor fi exclusi de UEFA, ros-albastrii vor evolua impotriva celor de la Vardar Skopje.

Dupa 10 ani la rand in care Steaua Bucuresti a evoluat negresit in Liga Campionilor sau Europa League, ros-albastrii ar putea ramane pentru prima data in afara cupelor europene. In cursul zilei, Comisia de Disciplina a UEFA va anunta verdictul in cazul Valiza, dosar pentru care patronul Gigi Becali a fost trimis in spatele gratiilor.

In cazul in care vor fi exclusi, stelistii pot ataca decizia la Comisia de Apel si, mai apoi, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. De cealalta parte, daca UEFA nu ii va sanctiona prin interzicerea dreptului de participare in Liga, Steaua se va afla in urnele de la Nyon, acolo unde, de la ora 13:00, isi va afla adversarul din turul doi preliminar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » UEFA A DECIS: Steaua va evolua in Liga Campionilor!