Antena Meniu Search
x

ÎNFRÂNGERE DUREROASĂ pentru boxul românesc. Ronald Gavril ratează titlul mondial WBC

Veşti proaste pentru România de la Las Vegas. Ronald Gavril, învins de David Benavidez la puncte în meci pentru titlul mondial WBC.

- Showtime Boxing/ Twitter.com

Veşti proaste pentru România de la Las Vegas. Ronald Gavril, învins de David Benavidez la puncte în meci pentru titlul mondial WBC.

 Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, vineri, într-o gală desfăşurată la Las Vegas.

Benavidez (20 ani) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

David Benavidez, care a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri (17 KO), a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar şi cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Pe acelaşi subiect

Prima repriză a fost una de tatonare, după care Gavril a fost ceva mai activ, însă Benavidez a condus ostilităţile în următoarele runde. Românul a revenit treptat în meci şi a deţinut iniţiativa în rundele de la mijlocul confruntării. Bendavidez a dat semne de reviriment în rundele 10 şi 11, în aceasta din urmă punându-l în reală dificultate pe boxerul băcăuan. În ultima rundă, pe fondul dominării lui Benavidez, Gavril l-a surprins cu o lovitură de stânga la figură şi l-a trimis pe american la podea, acesta fiind numărat de arbitru.

Ronald "The Thrill" Gavril (31 ani) a suferit a doua sa înfrângere la profesionişti, având 18 victorii (14 KO).

Titlul WBC la supermijlocie fusese lăsat vacant de Badou Jack, colegul lui Gavril la Mayweather Promotions, care a urcat în categorie.

Ronald Gavril a ratat şansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » ÎNFRÂNGERE DUREROASĂ pentru boxul românesc. Ronald Gavril ratează titlul mondial WBC