Antena Meniu Search
x

Liga Campionilor. VICTORIE în ULTIMA SECUNDĂ pentru Dinamo Bucureşti, în meciul de handbal cu Kadetten Schafhausen

Liga Campionilor. VICTORIE în ULTIMA SECUNDĂ pentru Dinamo Bucureşti, în meciul de handbal cu Kadetten Schafhausen

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins pe teren propriu, formaţia elveţiană Kadetten Schafhausen, cu scorul de 29-28 (14-12), în a treia etapă din Grupa C a Ligii Campionilor. Golul primei victorii din grupă a dinamoviştilor a fost marcat de Sajad Esteki, din aruncare de la 9 metri, după expirarea timpului regulamentar.

Marcatorii echipei dinamoviste au fost Descat 5 goluri, A. Esteki 5, Boskovici 4, Komogorov 4, Mocanu 4, S. Esteki 2, Gayduchenko 2, Mironescu 1, Gavriloaia 1, Bera 1, iar pentru Kadetten s-au remarcat Liniger 10 şi Tominec 4 reuşite.

În primul meci al grupei, Dinamo a pierdut, în deplasare, cu danezii de la Skjern, scor 28-39 (11-19), iar în al doilea a cedat, pe teren propriu, cu RK Gorenje Velenje, scor 26-27 (10-9). Următoarea partidă a campioanei României se va disputa în deplasare, cu norvegienii de la Elverum Handball, în 8 octombrie.

În etapa a III-a a grupei C mai sunt programate meciurile Ademar Leon – Elverum (30 septembrie) şi RK Gorenje – Skjern (1 octombrie).

Meciurile din grupa C se vor încheie în 3 decembrie.

În grupele A şi B ale Ligii Campionilor evoluează câte opt echipe cu ranking superior în ierarhia continentală, în timp ce din grupele C şi D, inferioare valoric, doar prima clasată va ajunge în optimile de finală.

În sezonul trecut, Dinamo a jucat de asemenea în grupele Ligii Campionilor, dar nu a obţinut calificarea în optimile de finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Liga Campionilor. VICTORIE în ULTIMA SECUNDĂ pentru Dinamo Bucureşti, în meciul de handbal cu Kadetten Schafhausen