Antena Meniu Search
x

"Am spus în glumă: eşti un fraier". Părinţii, revoltaţi din cauza comportamentului unei profesoare. Vor să depună plângeri la Ministerul Educaţiei

Un nou caz revoltător de abuz al profesorilor a ieşit la suprafaţă. O profesoară de biologie este acuzată de mai mulţi părinţi că le jigneşte copiii şi îi umileşte constant în timpul orelor de curs.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 08:51

Vezi și

Nu ar fi prima dată când profesoara ajunge în biroul directoarei pentru a da explicaţii. Mai mulţi părinţi nu au gustat „glumele“ ei şi sunt hotărâţi să depună plângeri la Ministerul Educaţiei.

Părinte: Nu fac copiii „proşti“!

Profesoară: Am spus în glumă: „eşti un fraier“. Dar nu în contextul că nu a ştiut lecţia.

Părinte: Dar în ce context? E fraier că ce?

Pe acelaşi subiect

Profesoară: Poate glumesc cu el, poate spun ceva.

"Harta terorii" din grădiniţe

Harta abuzurilor în grădiniţe e deja plină doar de la începutul anului. Cel mai recent caz este cel al unei educatoare din Bacău care ţipă la copii de doar trei ani şi chiar spune că i-ar "arunca pe geam". 

Un alt caz revoltător s-a petrecut şi la Timişoara, unde părinţii unui elev de 6 ani spun că învăţătoarea l-a agresat fizic şi psihic pe copil. Chiar şi un psiholog a confirmat faptul că micuţul a fost traumatizat de ceea ce a trebuit să îndure la şcoală. Părinţii au transferat copilul la altă unitate şi au depus plângere la poliţie.

A fost deschisă o achetă şi la o creşă din Dobroeşti, Ilfov! Părinţii unui băiat de 2 ani susţin că micuţul a fost bătut de către o educatoare, pentru că avea vânătăi şi zgârieturi când l-au luat acasă într-o zi. Poliţia verifică dacă agresiunea a avut loc într-adevăr sau copilul s-a lovit singur, aşa cum susţine directoarea centrului. 

La Ploieşti, o educatoare a fost înregistrată în timp ce urlă ameninţări şi loveşte un copil de 6 ani. La fel de revoltătoare este şi reacţia directoarei de grădiniţă care, în loc să ia măsuri drastice, spune că acest comportament este doar "puţin neadecvat". Între timp, autorităţile deschid anchete anemice şi pasează responsabilitatea. 

O educatoare înregistrată în timp ce urlă şi loveşte mai mulţi copii la grădiniţa-fantomă din Popeşti Leordeni a fost reţinută. Părinţii acuză că bătaia şi teroarea erau metode de predare la toate grupele la acest centru educaţional, unul din multele din ţară fără autorizaţie. Alte trei educatoare sunt anchetate acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Am spus în glumă: eşti un fraier". Părinţii, revoltaţi din cauza comportamentului unei profesoare. Vor să depună plângeri la Ministerul Educaţiei