Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Scorpion

Ești atent și arăți perseverență atunci când te confrunți cu probleme. Vitalitatea crescută și încrederea în sine au efecte pozitive asupra tuturor celor pe care îi întâlnești. Poți îndeplini orice sarcini noi fie singur, fie ca parte a unei echipe. După cum era de așteptat, sugestiile pe care le faci sunt acceptabile pentru ceilalți.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 14:41

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Folosește această influență pentru a-ți îndeplini dorințele, rămâi ferm, fidel obiectivelor tale și probabil că acestea vor fi întâmpinate cu aprobare de acei oameni din viața ta care contează cel mai mult pentru tine.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Scorpion

Marte ajunge luni în zona monetară, ceea ce este o veste grozavă dacă trebuie să câștigi niște bani în plus, poate dintr-o activitate part-time sau hobby. Mercur este, de asemenea, în mișcare, prin casa comunicării, așa că vei fi grozav în tot ceea ce înseamnă: vânzare, marketing și persuasiune.

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Scoprion

Pe acelaşi subiect

Departe de afaceri, Luna Plină de sâmbătă cade în zona ta de auto-îmbunătățire și este în trigon cu Jupiter din casa familiei. Acesta va fi probabil un moment emoționant pentru tine, mai ales când înțelegi că alții cred că ești perfect așa cum ești. Nu trebuie să te schimbi!

Venus devine retrograd în casa comunicării, duminică, așa că s-ar putea să te trezești că ai mai puțin tact pentru o vreme, dar asta ar putea fi un lucru foarte bun, în funcție de persoana cu care ai de-a face. Nu te lăsa amăgit sau jucat pe degete.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Scorpion