Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 decembrie 2021. Racii vor primi un cadou valoros, Fecioarele atrag bani

Horoscop 14 decembrie 2021. Astrologii întrevăd veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere emoţional. Marte este planeta care guvernează această zi, aşa că astăzi cuvântul cheie este muncă, fie că vorbim de job sau de activităţi casnice.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.12.2021, 15:35

Vezi și

Horoscop 14 decembrie 2021 Berbec

BERBECII sunt binedispuşi, iar energia lor este molipsitoare. Instinctul vostru este ca un ghid, pe care ar trebui să îl ascultaţi, aşa cum o vor face şi cei din jur cu voi, spun astrele

Citeşti şi Horoscopul de azi, 13 decembrie 2021

Horoscop 14 decembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Abilităţile de care dau dovadă TAURII atestă că sunt liderii perfecţi... azi. Cu toate acestea, preferaţi să vă retrageţi şi să lucraţi în linişte, spun astrele

Horoscop 14 decembrie 2021 Gemeni

GEMENII sunt susţinuţi să se întâlnească cu prietenii şi să îşi facă planuri pentru următoarele săptămâni. Iar o călătorie de lungă durată vă aduce doar beneficii.

Citește și: Horoscopul lunii ianuarie 2022. Balanțele își găsesc echilibrul financiar. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscop 14 decembrie 2021 Rac

Nativii RAC vor primi un cadou valoros, dar nu neapărat material. Astăzi s-ar putea să vă îmbunătăţiţi imaginea în faţa colegilor.

Horoscop 14 decembrie 2021 Leu

Dragostea le bate la uşă LEILOR. Aveţi norocul să găsiţi persoana potrivită, poate chiar prin prisma unei deplasări. Iar cei care au deja o relaţie, ar trebui să ia în considerare o călătorie.

Horoscop 14 decembrie 2021 Fecioară

FECIOARELE, în schimb, atrag bani. Puteţi obţine împrumutul la care v-aţi tot gândit, iar la serviciu orele vor trece precum minutele şi veţi fi extrem de productivi.

Horoscop 14 decembrie 2021 Balanţă

Sufletul de copil va ieşi la suprafaţă în cazul BALANŢELOR. Astăzi animaţi atmosfera indiferent de locul în care mergeţi, dar mai ales în viaţa de cuplu.

Horoscop 14 decembrie 2021 Scorpion

Veştile bune vor fi legate de casă când vorbim de SCORPIONI. Iar relaţiile cu părinţii sunt din ce în ce mai bune, mai ales pentru nativii care s-au certat cu aceştia.

Horoscop 14 decembrie 2021 Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR pot studia sau se pot înscrie la un curs. Astăzi reprezentaţi un real sprijin pentru cei din jur, mai ales pentru rude.

Horoscop 14 decembrie 2021 Capricorn

Chiar dacă nativii CAPRICORN au noroc pe plan financiar, trebuie să cheltuiască înţelept, mai ales dacă plăţile sunt pentru casă şi familie

Horoscop 14 decembrie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII emană căldură şi bunătate azi. Sunteţi apreciaţi de prieteni pentru atitudinea voastră, iar cuvintele pot face minune.

Horoscop 14 decembrie 2021 Peşti

Am ajuns şi la ultimii nativi, PEŞTII. Aveţi încredere în şansele pe care le primiţi, mai ales că azi aveţi talentul să scoateţi bani din orice.

Atât pentru moment, dacă vreți să aflați mai multe detalii despre ce spun stelele, puteți face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 decembrie 2021. Racii vor primi un cadou valoros, Fecioarele atrag bani