Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Balanţă. Succes în afacerile personale şi planuri de călătorie

Horoscop decembrie 2021 Balanţă. Nu fi surprins dacă începutul lunii decembrie se simte puțin haotic. Eclipsa de Soare din casa comunicării din 4 decembrie vorbește despre mesaje pierdute sau neînțelese.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:51

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Balanţă - Shutterstock

S-ar putea să încerci să-ți faci drum prin confuzie, dar careul Marte-Jupiter din 7 decembrie creează tensiune atunci când îți asumi prea multe riscuri, în special cu banii. Ușurel!

Horoscop bani decembrie 2021 Balanţă

Este un progres bun, solid, dar un pic lipsit de entuziasm. Luna Plină din 18 decembrie îți evidențiază neliniștea; s-ar putea să simți nevoia de a călători, sau chiar de a întoarce spatele față de rutină și astfel să cauți lucruri noi. Nu e tocmai cea mai bună soluție, dar cu timpul revii la sentimente mai bune față de ceea ce ai și de modul în care îți trăiești viața.

Horoscop dragoste decembrie 2021 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Conjuncția lui Venus cu Pluto pe 10 decembrie este o veste bună, care sugerează soluționarea unei probleme de familie de lungă durată. Marte se mută în casa intelectului pe data de 13, odată cu sosirea lui Mercur în zona familiei, așa că aceasta este o perioadă foarte bună pentru o abordare cu succes a problemelor personale și familiale.

Lipsa de spontaneitate și distracție apare inclusiv pe 24 decembrie, din cauza aspectului Saturn-Uranus al anului. Acest lucru ar putea duce la o atmosferă oarecum ostilă în perioada sărbătorilor - dar nu renunța. Doar o zi mai târziu, pe 25, conjuncția Venus-Pluto calmează lucrurile și reamintește oamenilor că au un motiv de bucurie.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Balanţă

Odată cu încheierea sărbătorilor, vei fi într-o stare de spirit foarte bună pentru începutul anului 2022. Jupiter, optimist și expansiv, sosește în zona casa muncii pe 28 decembrie, oferindu-ți timp în programul pentru a face mai multe lucruri. Limpezeşte-ţi mintea şi decide ce e mai bine pentru sufletul tău.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Balanţă. Succes în afacerile personale şi planuri de călătorie